23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er det overvågning eller hjælp til opgaveløsning?

Overvågning er i mange virksomheder et ømtåleligt emne. Hvornår bruges digitale værktøjer som en hjælp til opgaveløsning og planlægning, og hvornår er det overvågning af ansatte?

I den forbindelse er det relevant som leder at forholde sig til, hvordan tilgangen og håndteringen af emnet skal være på jeres arbejdsplads. Tager I diskussionen eller er det uundgåeligt at digitale værktøjer med tracking bare er en del af hverdagen?

Vi har spurgt nogle af vores kunder om deres tilgang til overvågning kontra hjælpeværktøj:

‘Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere ved, at systemet ikke bruges til overvågning, men til en sikring af en effektiv hverdag. Det gør vi meget ud af at fortælle.’ Medejer/Økonomichef Rune Bach, VEM Byg ApS

‘Vores ansatte har taget rigtig godt imod brugen af flådestyring og værktøjstracking. De ved, at i 2024 er det sådan, man gør. Det er en kæmpe hjælp og et arbejdsredskab - det er ikke overvågning.’ Serviceleder Anders Kragh, Elektrikeren Nord A/S

‘Vores medarbejdere har taget godt imod de nye systemer. Vi har tidligere brugt andet system med færre funktionaliteter. I starten var de lidt skeptiske, men vi har brugt tid på at vise medarbejderne, hvad systemet kan, så de kan benytte det til deres fordel. Nu har de taget det godt til sig.’ fortæller Kasper Fischer-Nielsen, Maskinmester og Projektleder ved Elektrogården i Sorø.

I dag er flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider. Carlog Flådestyring kan kombineres med værktøjshåndtering i én og samme løsning.

Giv os allerede i dag et kald på tlf. 3197 4064

Mød os på facebook eller Linkedin

Carlog System
Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31145325
P nummer: 1014159831

Kontaktperson

TH
Tom Hansen
Indehaver
+45 22221219 tom@carlog.dk

Send til en kollega

0.047