23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Afholdt salgskonsulent takker af efter 38 år i udlejningsbranchen

Der kan forventes solid tilstrømning af kunder, kolleger og samarbejdspartnere, når en af branchens dygtige slidere, salgskonsulent Peter Raaschou hos Renta i Glostrup, går på pension og takker af med en afskedsreception den 1. marts.

Igennem 38 år har han været en velkendt og respekteret figur i udlejningsbranchen, hvor han har hjulpet sit kundenetværk over hele Sjælland med at finde det helt rette skurmateriel til byggeprojekter osv.

Det var ikke tilfældigt, at netop Peter Raaschou var den første medarbejder, der blev hevet om bord, da LOHKE startede i 2006, og også under Renta-fanerne har han været et kæmpe aktiv.

 

Behandler alle ens

Nogle af kunderne har han haft gennem samfulde 38 år, og ved enkelte af dem går samarbejdet endnu længere tilbage – fra dengang, han var ung træslastmedarbejder hos Johannes Fog.

Hvad det er ved Peter Raaschou, der får kunderne til at forblive tilfredse og loyale igennem flere årtier, vil han kun hårdt presset give et bud på:

– Jeg tænker, at jeg er ærlig og ydmyg, og så har jeg altid været til rådighed næsten 24-7. Jeg har heller ikke gjort forskel – jeg har bestræbt mig på at behandle den lille enkeltmandsvirksomhed akkurat lige så godt og professionelt som den store koncern, fastslår den 61-årige konsulent.

 

Mere tid med børnebørnene

Netop samspillet med kunderne kommer han utvivlsomt til at savne, erkender han. Men beslutningen, som også helbredshensyn har været med til at forme, er truffet, og han glæder sig til mere tid med børnebørnene, med at cykle, læse og nyde tilværelsen i familiens nybyggede hus i Jyllinge.

– Jeg skal også ud i båden og fiske noget mere, selv om der jo desværre ikke er mange fisk i Øresund i vore dage, lyder det fra den kommende pensionist, som er meget tryg ved sin afløser, Nicolaj Garner.

– Jeg har været med Nicolaj rundt og introducere ham – han er ung og energisk, meget serviceminded og har erfaring fra branchen, så jeg er sikker på, det bliver godt, understreger han.

Peter Raaschou håber, der kommer rigtig mange kunder og samarbejdspartnere til receptionen, så han kan få sagt et varmt farvel til verdens bedste kunder, som han kalder dem.

 

Invitation til afskedsreception for Peter Raaschou

Vi vil gerne takke Peter for sin store indsats gennem årene og derfor inviterer vi til en afskedsreception:

Fredag d. 1. marts kl. 11.00-14.00

Renta A/S
Fabriksparken 24
2600 Glostrup

Tilmelding er ikke nødvendig.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.047