23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Antes maskinvask er en ren fornøjelse for kunderne

Det er nærmest umuligt at bruge en gravemaskine, uden at den bliver beskidt – særligt her i landet, hvor regnen jævnligt forvandler jord til mudder og sjap.

Det er vi helt på det rene med hos Renta, og som nogle af de eneste i udlejningsbranchen vasker og klargør vi det materiel, du har lejet, helt uden beregning (gælder dog ikke ved bl.a. graffiti, beton- eller asfaltrester). 

 

Vasker i al slags vejr

En af de dygtige medarbejdere, som hver dag er med til at holde flåden af maskiner, lifte og andet materiel rent og pænt, er Ante Sarajlic hos Renta i Hedehusene.

På vaskepladsen, der er skærmet af to sider og et halvtag, står den 31-årige vaskemand i alle slags vejrlig og temperaturer og spuler materiel, og han elsker det.

– Jeg kan godt lidt at arbejde med maskinerne, uanset om de er store eller små. Der er forskellige typer udfordringer i jobbet, fordi jeg tager mig af mange forskellige modeller af maskiner og lifte i løbet af dagen, forklarer han.

 

Erfaring med lifte

Netop lifte er et speciale for Ante, som har flere års erfaring med at efterse og betjene lifte fra sit tidligere job. Så ud over vask indgår han også i arbejdet med at tjekke og servicere sakslifte, bomlifte med videre.

Det er rart at vide, at der har været kyndige hænder på grejet, når man står og arbejder i 10-15 meters højde…

 

Ren og klargjort

Det kan måske virke som Sisyfosarbejde at rengøre for eksempel en gravemaskine, der straks efter triller ud i felten og bliver pløret til. Men sådan ser Ante ikke på det:

– Kunden fortjener at modtage en ren og klargjort maskine, som er intakt og efterset, og det styrker også maskinernes holdbarhed, konstaterer han og afviser, at storm, frost eller dagsregn kan dæmpe arbejdsglæden.

– Vi har noget rigtig godt arbejdstøj, så det er ikke noget problem. Hver dag møder jeg glad på arbejdet, og jeg tager glad hjem igen, understreger han.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.062