23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Halløj i skuret

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle Vi nærmer os trængselstider i Glostrup. Om kort tid bliver der nok trængsel i Rentas depot for skurvognsmateriel. I det daglige har skurvognsdepotet omkring 500 enheder at sende ud i øst og vest. Omkring november begynder vognene at ”komme hjem” for at gå i vinterhi frem til midten af februar, hvor behovet for skurvogne og pavilloner er mindst. Og når 2-300 vogne ruller ind på pladsen til vinteropbevaring, er der ikke længere plads til de store armbevægelser.

Det er Ole Dehn og hans kolleger, der styrer begivenhederne i skurvognsdepotet. Han er klargøringsmand, og det er aldrig ensbetydende med lediggang. Når en af de mange typer vogne kommer hjem efter udlejning, skal den hurtigst muligt gøres klar til at sende ud igen. Den skal rengøres, og eventuelle skader skal udbedres, så også den næste kunde kan få en vogn i topform. Somme tider går det endog meget hurtigt.

 
Skurvogne i Jylland

Hovedkvarteret for skurvogne er Renta-depotet i Glostrup. Tillige har vi vogne både i Aarhus og Esbjerg, og hvis en af de jyske afdelinger ikke har det materiel, som kunden efterspørger, leveres det fra Glostrup. Efterfølgende kommer det typisk til at stå i det jyske depot, indtil der bliver brug for den pågældende enhed i en anden afdeling.

”Vi leverer flertallet af vognene til kunderne, men nogle kunder foretrækker at hente selv. Mange vogne er lejet ud længe ad gangen. Der er faktisk vogne, som vi ikke har set i flere år. Byggefirmaer tager ofte mandskabsvogne med fra byggeplads til byggeplads og tager sig så selv af rengøring og vedligeholdelse. Andre vogne er måske kun ude en weekend, og ganske mange udlejes et par måneder eller tre i forbindelse med renoveringer af huse og lejligheder, hvor vi så leverer midlertidige badeværelser og toiletter til beboerne”, forklarer Ole Dehn.

Renta har fire mand i hallen og to på kontoret i skurvogns-hovedkvarteret i Glostrup. De håndterer udlejningen af de mange forskellige typer vogne og er helt dedikerede til letvogne, pionervogne, beboelsesvogne, spisevogne, køkkenvogne samt ét-, to- og tre-rums badmobil. Hos Renta i Jylland udgør skurvognene ikke separate depoter, men udlejes sammen med lifte, læssemaskiner, gravemaskiner og alt det øvrige materiel i den store udlejningsflåde.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.063