23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find den perfekte lift til din opgave med hjælp fra vores opmålere

Er det en mastlift eller måske en saxlift, der er bedst? Måske en mastbomlift – hvis det da ikke er bedre med en albuelift. Jamen, der er jo også noget, der hedder en knækarmslift, og en søjlelift kunne måske også være en mulighed. Bare den står solidt fast, for terrænet er jo lidt bulet – nå, så skal det måske være en edderkoplift?

En lift er ikke bare en lift. Det kan faktisk være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige typer, som i virkeligheden alle er fantastiske arbejdsredskaber. Bare ikke til de samme arbejdsopgaver.

 

 

 Liftudlejning til professionelle – Renta Materieludlejning
”Det gælder om at leje den rigtige lift. Og der er mange ting, man skal have med i overvejelserne, når man beslutter sig. Derfor rykker vi ud og laver opmåling i rigtige mange tilfælde for at sikre, at det er den rigtige lift, kunden enten kører afsted med, eller får leveret”, forklarer opmåler Morten Andersen.

 

”Det er jo surt at opdage, at liften er lidt for stor til at komme ind ad porten til opgaven, at det skulle have været en anden lifttype for ikke at komme i karambolage med luftledninger, eller der skulle være søgt tilladelse, fordi liften skal bruges på en vej”.

 

Allerede når Morten ankommer til et arbejdssted, begynder han at registrere adgangsforhold, træer og bygninger, underlag, terræn og alle de andre detaljer, som man bemærker efter 30 år med lifte. Men som de færreste håndværkere helt forståeligt ikke lige tænker på.

 

Straks opmåleren er ankommet, danner han sig en fornemmelse af, hvilke lifttype, der er den optimale til opgaven. Som regel er det ham, der giver beskeden videre til kollegerne i vores salgsafdeling, som tager sig af det praktiske vedrørende lejeaftalen. Ofte kan salgskonsulenterne her også rådgive kunden og finde frem til den rigtige lift. Derfor Morten Andersen lige så meget som konsulenten, der kommer på banen, hvis der er tvivl om noget.

 

”Jeg er rådgiver, som kan fortælle kunderne om det, de ikke véd findes. Min opgave er hurtigt at vurdere, hvilken lift, der er den rigtige til den opgave, kunden skal løse. Mange tror, at de bare skal bruge samme type, som de havde sidst. Men der er måske forskel på terrænet eller hvor meget vægt, vi kan belaste med”.

 

Ofte gør Morten kunder opmærksomme på, at det måske bedst kan betale sig at leje en stor lastbillift med fører. Hvis opgaven kan klares på nogle timer, er der mere ræson i at lade en erfaren liftfører komme med liften, manøvrere den og tilmed fungere som håndmand i mandskabskurven. Så kan håndværkeren koncentrere sig om sin opgave.

 

Hvad koster det så at få en opmåler ud og vejlede om det korrekte liftvalg?

Det koster gratis! Liftopmåling med besigtigelse og rådgivning er selvfølgelig en del af vores service til Verdens Bedste Kunder.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.047