23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høj prioritering af sikkerhed hos Renta

En enkelt blodig finger er en blodig finger for meget. Spørg blot Jan Kim Jensen, som er formanden for vores AMU. Og her taler vi ikke om Arbejdsmarkedsuddannelser eller AMU-kurser, men om Arbejds- og Miljøudvalget.

Når vi håndterer forskellige typer udstyr, handler det nemlig om enten at holde hænderne i lommerne eller passe på sig selv. Hos Renta har vores medarbejdere hænderne oppe af lommerne, men der er dog tidspunkter, hvor det kniber med at passe ordentligt på sig: “Jeg er normalt forsigtig, så jeg kan godt lige…”, og så går det måske galt

 

Hos Renta handler vi hurtigt, når der opstår sådanne situationer. For nylig oplevede vi tre fingerlæsioner på kort tid, da vores medarbejdere anvendte hobbyknive i forbindelse med deres arbejde. Da vi hørte om det i arbejdsmiljøudvalget, blev der straks indkøbt skærehandsker til alle værksteder”, fortæller Jan.

 

Hos Renta prioriterer vi sikkerheden meget højt og med tanke på antallet af medarbejdere har vi heldigvis ikke mange arbejdsulykker. Enkelte sikkerhedsforanstaltninger kan virke irriterende i dagligdagen, men de er ikke indført for at genere medarbejderne. Tværtimod er de der for at sikre, at vi alle vender sikkert hjem, når arbejdsdagen er slut.

 

Jan har været en del af virksomheden i 11 år og har tidligere været afdelingsleder både i Hvidovre og Hedehusene. Nu lægger han kræfterne i blandt andet at holde sig ajour med regler og paragraffer, der er en vigtig del af arbejdet med at sikre optimal sikkerhed for alle.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.062