23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mange maskiner fra dansk firma

Selvom der er få danske producenter af entreprenørmaskiner, er vores maskinpark fyldt med danske produkter. En af de fremtrædende virksomheder er det jyske firma Bejco & Kramac Maskincompagni A/S beliggende i Sabro, nordvest for Aarhus. Vi kalder dem bare Bejco. Virksomheden er især kendt for deres motorbør, som Renta har hele 46 styk af.

Vi har et langvarigt samarbejde med Bejco og har gode erfaringer med deres produkters kvalitet. Mange sætter pris på, hvordan de små dumpere styres, nemlig med forhjulene. Maskinerne er udstyret med et håndtag på hver side, hvilket gør dem nemme at manøvrere.

 

Manden bag Bejco er den erfarne Børge Jørgensen, som har været aktiv i maskinbranchen siden 1971. I 1993 grundlagde han Bejco med det formål at sælge minidumpere. Da han ikke kunne finde nogen, der ville sælge dem til ham med en passende fortjeneste, besluttede han sig for selv at gå i gang med produktionen.

 

Siden da har han fortsat med at levere varen. Flere kunder vender tilbage igen og igen, især Renta, som nærmest har gjort det til en tradition at have et stort antal Bejco-motorbører at tilbyde deres kunder.

 

Bejco selv har også stolte traditioner. På Roskilde Dyrskue har Børge Jørgensen udstillet for 23. gang i år, og hver eneste gang har de haft stand nummer 100.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.032