23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den grønne sæson er hvid

Naturen er i gang med at skifte fra hvid til grøn. Fra vinter til forår, som ifølge kalenderen burde have været i gang siden 1. marts. Bedre sent end aldrig – og i virkeligheden er Rentas grønne højsæson faktisk også hvid. Det er nemlig i vinterhalvåret, vi har mest travlt med maskiner og materiel til det grønne.

Det giver god mening, forklarer Per Nikolaisen, som er en af vores salgskonsulenter med speciale i den grønne sektor. Dels er jorden hård og til at køre på i den kolde tid, og dels er der ikke så meget saft i træerne. Derfor er vintermånederne ideelle til beskæring af træerne.

 

Naturen er fuld af paradokser, og et andet af slagsen findes netop i den store mængde af maskiner til græs, træer, buske og jord. Her er naturligvis plænemateriel som vertikalskærere og såmaskiner, buskryddere, hækkeklipper, flishuggere, kædesave og mere specialiseret grej som stubfræsere og jordbor. Men det er en helt anden type maskiner, der er øverst på den grønne hitliste. Nemlig liftene.

 

Mange anlægsgartnere har opgaver med vedligeholdelse af grønne vægge og beskæring af træer. Her ruller netop liftene ind på scenen, og vores store udvalg sikrer, at der er en lift til ethvert job. De såkaldte edderkop-lifte kan placeres horisontalt i vater på ethvert underlag, fordi benene kan justeres helt efter forholdene. Det gør edderkopperne til det helt store lift-hit sammen med de mere traditionelle bomlifte, som også findes i terrængående versioner.

 

Det gør også saxliftene med de store arbejdsplatforme og arbejdshøjder fra 6 til 22 meter. Adskillige af dem i øvrigt som ultimativt miljørigtige modeller med batteridrift og dermed absolut ingen CO2-udledning.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.063