23948sdkhjf
Del siden
Annonce

hansgrohe iBox universal 2 giver enkel montering og store fordele

iBox universal fra hansgrohe var en revolution for indbygget montering, da den blev lanceret for 23 år siden. Nu præsenteres den nye generation af indbygningsdelen - iBox universal 2 - der gør monteringen af indbyggede brusearmaturer og -termostater hurtigere, enklere og sikrere end før. Samtidig lancerer hansgrohe to nye serier af brusestyringer, der passer til iBox universal 2, hvor også delene uden på væggen har fået en både visuel og funktionel opgradering. Alle produkterne er godkendt og klar til salg nu.

Enkel montering med store fordele

I forhold til den oprindelige iBox universal sparer den nye iBox universal 2 tid og anstrengelser under monteringen. Det skyldes bl.a., at funktionsblokken og adapteren er formonteret på bærerrosetten. Dermed er det ikke nødvendigt at afkorte skruerne, og adapteren skal ikke længere måles, afkortes og kalibreres.

Takket være skydehylsteret passer iBox universal 2 ind i væggen uden afkortning, uanset i hvilken dybde den bygges ind. En formonteret tætningsmembran sidder fast på skydehylsteret og garanterer en vandtæt installation. Med den nye monteringsring kan indbygningsdelen uden problemer monteres i, på eller foran væggen. De mange installationsmuligheder viser virkelig fleksibiliteten ved iBox universal 2: Indbygningsdelen passer til vægtykkelser mellem 80 og 108 mm. Selv ved lave indbygningsdybder er der en løsning med en passende forlængerroset, ligesom en forlænger kan udligne, hvis iBox universal 2 er monteret for dybt.

Gennemtænkte egenskaber

Indbygningsdelen er fremstillet af ekspanderet polypropylen (EPP-skum) og er derfor god til at absorbere lyd og varme. Takket være den integrerede libelle og de små tegninger, der viser installationens trin, er den første grovjustering af iBox universal let som en leg. Beskyttelseshætten forhindrer støv og skader i indbygningsdelen under transport og montering. Kappesættets funktionsblok er lavet af metal og giver derfor god stabilitet. Samtidig er den mulig at installere hurtigt, sikkert og uden at skulle save kunststofskruerne til.

Med fire Rp1/2 tilslutningsgevind kan alle hansgrohe hånd- og hovedbrusere monteres på iBox universal 2, uafhængig af gennemstrømsmængde. Også vandbesparende brusere kan bruges, helt uden tab af komfort. I Danmark bruges som standard iBox universal 2 med formonterede lækagesikringer, mens enkelte produkter kræver iBox-versionen uden lækagesikringer.

Fred og ro på badeværelset

Lydsvage produkter er med til at gøre badeværelset til et velværerum. Den støjafkoblede montering af alle vandførende dele på iBox universal 2 reducerer lyden af vandet, der strømmer bag væggen. I kombination med de nye kappesæt til bruser og badekar ligger iBox universal 2 i lydklasse 1. Samtidig giver indbygningsdelen stor designfrihed, da den kan kombineres med alle hansgrohe kappesæt. Til kappesæt fra tidligere produktlinjer kræves blot en adapterplade.

Nye indbygningsarmaturer

Sammen med den opgraderede iBox universal præsenterer hansgrohe også to nye armaturdesign til brus og kar:

  • ShowerSelect Comfort termostaten er en visuel og teknisk opgradering af den velkendte ShowerSelect bruserstyring. De store, rengøringsvenlige Select-knapper er af metal og har dermed en lang levetid. hansgrohe ShowerSelect Comfort fås i tre geometriske former (rund, firkantet og med afrundede hjørner) og fem FinishPlus-overflader, herunder mat sort og børstet bronze. Det elegante design virker næsten, som om det svæver foran væggen, og vandet bruges bevidst med den integrerede gennemstrømsregulering med stop-funktion.
  • hansgrohe DuoTurn indbygningsarmaturerne imponerer med et slankt designsprog. Rosettens højde på kun 7 mm og det slanke temperaturgreb i bare 40 mm højde giver stor bevægelsesfrihed og høj komfort under bruseren. Betjeningen af armaturerne er særligt intuitiv: Drej blot de to greb. Med det nederste greb tilpasses vandets temperatur, og med det øverste greb vælges den ønskede bruser og vandmængde i én bevægelse. Også hansgrohe DuoTurn fås i tre former og fire FinishPlus-overflader (mat sort, mat hvid og børstet bronze).

Tidligere armaturkollektioner kan monteres på den nye iBox universal 2 med den praktiske adapter. Indbygningsdelen kan både anvendes på det private badeværelse, på offentlige områder og i projekter, da den lever op til gængse normer verden over og kan kombineres med forskellige installationssystemer, tilslutningstyper og fittings. Med velkendt hansgrohe-kvalitet lever den op til de tekniske standarder, er pålidelig og har en lang levetid.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.094