23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Afdelinger forener kræfterne i Esbjerg

Sidste år i maj købte Renta som bekendt den syddanske udlejningskæde Del-Pin, og i Esbjerg har det betydet, at de tidligere konkurrenter nu er flyttet sammen.

Sidste år i maj købte Renta som bekendt den syddanske udlejningskæde Del-Pin, og i Esbjerg har det betydet, at de tidligere konkurrenter nu er flyttet sammen.

- Vi har samlet kræfterne ét sted, således at Rentas tidligere afdeling med fire medarbejdere er rykket ind på Lillebæltsvej 64, hvor Del-Pin havde til huse med en halv snes medarbejdere, forklarer Simon Berg.

Han er afdelingsleder for den nye Renta-afdeling, som inden for en måneds tid får de sidste skilte, facaderensninger og anden praktik på plads.

 

Bredere udvalg

Som tidligere Del-Pin-medarbejder oplever Simon Berg det esbjergensiske udlejnings-ægteskab som harmonisk og gavnligt for både medarbejdere og kunder.

- Begge tidligere kundegrupper vil opleve et bredere udvalg af maskiner, vogne og udstyr, fordi vi forener vores forcer. For eksempel er Del-Pin kommet med store toiletvogne, som kan anvendes til festivaler og lignende; dem havde Renta ikke - og omvendt havde Renta otte personers mandskabsvogne og andre letvogne, som Del-Pin ikke havde. Så kunderne kan nu i langt de fleste tilfælde nøjes med ét opkald eller ét besøg - og hvis vi ikke lige har det, der efterspørges, så har vi et stærkt bagland at trække på, fastslår afdelingslederen.

 

Professionel aktør

Han tilføjer, at de tidligere konkurrenter i vid udstrækning har delt samme kultur og værdier, men sammenlægningen har også vist forskellige tilgange til drift etc.

- Vi har fået megen læring og sparring fra Renta, som ER en stor aktør og har en meget professionel måde at gribe tingene an på. Vi har også fået lavet en makeover af bygningerne med nye kontor-, omklædnings- og kantineforhold, så Renta kommer med en meget positiv indgang til personalepleje, konstaterer Simon Berg.

Alle 14 medarbejdere fortsætter i den nye, store Renta-afdeling, som blandt andet nyder godt af Esbjerg Havn og offshore-industriens rolle som lokomotiv i Danmarks femtestørste by.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

SB
Simon Berg
Afdelingsleder i Esbjerg
+45 20594250 sbg@renta.dk

Send til en kollega

0.093