23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En ny podcastserie for nøglepersoner i det udførende byggeri

Svinger byggebranchen og IT-branchen altid sammen? Hvad definerer egentlig kvalitet? Kan et projekt være så perfekt, at det ikke kan forbedres? Det er nogle af de spørgsmål Inspectly tager op i byggebranchens nye podcast-serie.

Uanset om du er entreprenør, projektleder, QHSE Manager eller har en anden flot titel og er en nøgleperson i det udførende byggeri, vil Inspectly's nye podcast-serie 'Kvalitetsklubben' være en uvurderlig ressource for dig til at forstå og implementere bedre kvalitetspraksis i dit daglige arbejde.

Hvad får du ud af at lytte med?

Podcast-serien kaster lys over kvalitet i det udførende byggeri på en jordnær og letforståelig måde.

Målet er klart: At dykke ned i de konkrete udfordringer vedrørende kvalitetsarbejdet og præsentere praktiske løsninger der kan implementeres i den daglige drift i det udførende byggeri.

Derudover gives der konkrete tips og værktøjer til at forbedre praksis og opnå bedre resultater både på den korte og den lange bane.

Hvem deler ud af deres viden?

Som værter finder du Inspectly's direktør Torben, som har 10 års erfaring med kvalitet i byggebranchen, samt Inspectly's marketingchef Jesper, som bl.a. sørger for at alle relevante emner bliver diskuteret igennem.

Hvilke emner bliver der sat fokus på?

I hver episode tager de dig med på en rejse gennem emner som håndværksmæssig kvalitet, krav og håndtering af dokumenter, typiske udfordringer, samt den gode idé med vidensdeling og intern kommunikation i det udførende byggeri.

 

Så sæt dig til rette, tag noter og lad dig inspirere til at løfte kvaliteten i dine projekter med netop kvalitet!

Find podcasten her.

Inspectly ApS
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33954883
P nummer: 1017159867

Kontaktperson

JW
Jesper Wilhelmsen
jw@inspectly.com

Send til en kollega

0.063