23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beboerne gjorde oprør mod traditionel faldstamme udskiftning

Grundet de nye regler om brug af brandmanchetter på faldstammer i alle etageadskillelser ved udskiftning af faldstammer, udgjorde de nye placeringer så meget frustration, at projektet blev afbrudt inden første opgang var færdigmeldt.

I København NV stod en større andelsboligforening over for et større renoveringsprojekt med udskiftning af både stigestrenge og faldstammer, som så mange andre etageejendomme i København. Renoveringsprojekter med faldstammeudskiftning møder fra projektets start ofte stor modstand, grundet usikkerhed, svineri i lejligheder og bygningsarbejder med reetableringer til følge. Siden storbranden i Vanløse, hvor branden spredte sig til 15 opgange inden den blev slukket, har nye lovgivninger i forhold til brandsikkerhed, fundet vej ind i byggebranchen. Sikkerhed og det visuelle udtryk, harmonerer ikke altid i beboernes øjne, hvor det i denne byggesag betød, at faldstammerne skulle rykkes 30-40 centimeter i forhold til oprindelig placering. Dermed kunne beboerne se frem til mindre plads på badeværelser og i køkkener, hvor pladsen i flere lejligheder er trang nok, men rørføringen kunne ikke føres anderledes, grundet de nye brandmanchetter på faldstammerne.

Greenpipe A/S har med eget teknologisk udstyr og materiale, specialiseret sig i relining af faldstammer, hvor det gamle faldstammesystem genanvendes som støbeform, til et nyt selvbærende system med over 50 års levetid. Hele processen er mindre tidskrævende, mere CO2 venlig, kræver ikke bygningsarbejder, har meget få beboergener og er samtidig også økonomisk attraktiv for foreningerne. Vores løsninger får derfor foreningernes vedligeholdelsesbudgetter til at række længere, hvor både produkter og arbejdsprocesserne er gennemtestede på Teknologisk Institut, hvilket giver bygherre en ro i maven.

Greenpipe A/S
Ny Vestergårdsvej 17F
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32272207
P nummer: 1015351760

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032