23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdag vores eksklusive komposit terrasse produkter – TOPKLASSE KVALITET

I løbet af de seneste årtier har affaldsproduktionen i Europa nået nye højder og desværre forurenet vores smukke omgivelser og havet. Desværre genanvendes kun en lille del af dette affald i øjeblikket, og det gøres ikke altid på en bæredygtig måde.

Udløber
31. maj 2024

I 2005 revolutionerede UPM ProFi®, en af verdens førende producenter af komposit terrasseplanker, markedet ved at introducere et innovativt og bæredygtigt materiale.


Deres kompositplanker er skabt af nøje udvalgte genanvendte plastaffaldsblandinger, hvilket gør dem til et bæredygtigt valg for miljøet.


Gennem årene har UPM ProFi® arbejdet på at reducere mængden af plastik- og etiketaffald, der ender i naturen, bliver forbrændt eller ender på lossepladsen i Europa.


De udnytter de værdifulde papirfibre fra etiketaffaldet som et glimrende alternativ til træfibre, hvilket yderligere styrker deres engagement i at bevare skovområderne.
Deres kompositplanker er skabt med tysk grundighed og fokus på kvalitet.


Tilbydes med op til 25 års garanti og overlegne tekniske egenskaber sammenlignet med konventionelle kompositprodukter fra Asien.


Denne film giver dig yderligere indsigt i dette fantastiske produkt, som lagerføres hos tømmerhandlerne 10-4 Gruppen og FOG Gruppen.


DLH Fritzøe og UPM ProFi® er stolte over at tilbyde vores kunder bæredygtige kompositplanker af høj kvalitet, der indeholder op til 75% genanvendt plastaffald.

 

DLH FRITZØE
Orionvej 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40921672
P nummer: 1025608999

Kontaktperson

Jens Pedersen
Afdelingschef
+45 43500761 jep@dlh.com

Send til en kollega

0.047