23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opstropning af kloaker - hvad er rigtigt at bruge?

Det er en svær øvelse at opstroppe sine kloaker korrekt - eller det var det - vi har fundet en god løsning der overholder BYG-ERFA og samtidig er nem at montere helt uden værktøj, og til den halve pris af de rustfri stål systemer.

En korrekt opstroppet kloak holder i mange år, og sørger for at de omgivende konstruktioner ikke skades. Desværre har der i en årrække væres udført mange opstroppede kloaker forkert, i patentbånd eller med forkerte stålløsninger der ligger knas på eller er blevet bundet til armeringsnettet, hvilket begge dele er et "no-go".

Med vores system til opstropning i glasarmeret nylon, kan gevindstængerne ligge knas med den overliggende armering, da de ikke er varmeledende, og de monteres nemt uden værktøj. De skæres af oppe over den hvide isolering og indstøbes for fasthold i beton - simpelt og nemt.

Vores systemer er testet og ingeniørberegnet på Teknologisk Institut, så vi er sikre på at vi leverer et godt produkt. Der er på vores hjemmeside både test og ingeniørberegninger tilgængelige, og Bips beskrivelser samt brugervejledninger, der anviser hvordan de skal monteres.

Man monterer nemt opstropninger på under ½ time til et helt parcelhus. 

Et lille fif er at man ikke skal jord/grusdække ledninger hvis man skal dybere i jorden. Skift materialet ud med støbebats eller leca-nødder og tag derved jordtrykket af rørene og opstropningssystemet - det gælder både hvis det er rustfrit stål eller vores system af glasarmeret nylon.

Vi forhandles af de fleste grossister i Danmark, så ring til dem og få et rigtigt godt tilbud på en solid og sikker løsning til dit næste kloakprojekt.

Vi kan forøvrigt også hjælpe dig med ophængning af din hvide gulvisolering under dit selvbærende terrændæk - ligeledes til under ½ pris af eks. systemer  - men det er en helt anden snak -

Bedste hilsner

Dansk Byggekomponent ApS

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.048