23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Hans Buch til R-24 i Odense Kongrescenter 13.-15- marts

Brænder du for løsninger til automatiserings- og robotindustrien? Det gør vi også! Mød Hans Buch til en snak om dine udfordringer og vores løsninger inden for Automation & Robotics.

Den 13.-15. marts kan du møde Hans Buch i Odense Kongrescenter til begivenheden R-24, der beskæftiger sig med nutidens og fremtidens teknologier til robotter, automation og droner.

Står du med en udfordring, som du gerne vil sparre lidt om? Eller har du et projekt, som du ser Hans Buch som leverandør for? Så tag fat i os undervejs, når du møder os til udstillingerne, til oplæggene og til netværksmiddagen. Her vil du også kunne møde en af Hans Buchs leverandører inden for Automation & Robotics, Teltonika Networks.

Få gavn af Hans Buchs mange løsninger til Automation & Robotics

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier til dig, der leder efter kvalitetsløsninger inden for Automation & Robotics. Her finder du f.eks. et stort udvalg af komponenter, produkter og løsninger inden for:

Kontakt Hans Buch for teknisk rådgivning eller få hele overblikket her: Tekniske løsninger til Automation & Robotics fra Hans Buch

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.11