23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unidrain linjeafløb på specialmål til badeværelse på Dokk1 i Aarhus

Da C.F. Andersen & Søn VVS A/S skulle renovere et badeværelse på Dokk1 i Aarhus, fik de brug for et linjeafløb på specialmål. De kontaktede straks Unidrain, som stod klar med råd og sparring, der resulterede i et linjeafløb på 2,5 meter i perfekt pasform.

Renoveringen på Dokk1 krævede mere end blot en standardløsning. Projekt- og serviceleder hos C.F. Andersen & Søn VVS A/S, Simon Fritz Lundgaard, vælger stort set altid Unidrain til sine projekter - især når der er behov for linjeafløb og specialløsninger: 

- Jeg vælger Unidrain på baggrund af deres ekspertise og elegante løsninger. Korrekt opmåling er essentielt, når vi har med specialløsninger at gøre. Denne opgave krævede lige en guide dertil, og her var Unidrains råd og vejledning helt uundværlig, fortæller Simon Fritz Lundgaard.

Unidrain's stålramme - en lettere løsning

Simon udtrykker sin tilfredshed med Unidrain's løsning, især med hensyn til håndterbarhed. Han påpeger, at mange andre leverandører laver rammer i plast, som ofte er for bløde og uhåndterbare. 

- Unidrains skiller sig ud ved at bruge en stålramme, der er lettere at arbejde med på grund af dets evne til at holde formen og forblive robust, forklarer Simon Fritz Lundgaard.

Den perfekte pasform: 2 x 1000 cm sammensat modulramme med mellemstykke

Omdrejningspunktet for badrenoveringen på Dokk1 var en specialløsning bestående af en 2x1000 cm sammensat modulramme med et mellemstykke. Denne skræddersyede løsning, kombineret med præcisionsopmåling, resulterede i en perfekt pasform og tilføjede en ekstra dimension af elegance til renoveringen.

Unidrain har endnu engang vist sig som den foretrukne samarbejdspartner inden for specialløsninger til VVS-opgaver. 

Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26529255
P nummer: 1009016852

Kontaktperson

ABW
Anja Brøgger Winther
Marketing projektleder
+45 51413960 abw@unidrain.dk

Send til en kollega

0.047