23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MicroCement-workshops nu både på Sjælland og i Jylland

MicroCement er populært til både hjem og erhvervsrenoveringer, idet det tilbyder en let opdatering af overflader uden større omkostninger. For at efterkomme den stigende efterspørgsel, afholdes der workshops for fagfolk i byggebranchen. Prisen er kun 1.000 kr. plus moms, som inkluderende et tilsvarende gavekort til produktkøb.

MicroCement er de seneste år blevet utrolig populært og bliver i højere og højere grad efterspurgt hos håndværkere.

Årsagen til dets popularitet skyldes højest sandsynligt, at det er en relativt billig måde at renovere på. Man er ofte fri for at skulle banke det gamle gulv eller klinker op. Derudover ses det i stigende grad at folk anvender det på bordplader og køkkenlåger for at undgå at skulle skifte det gamle ud, men trods alt ønsker et nyt udtryk. 

Rigtig mange erhvervslokaler og butikker vælger også MicroCement som deres foretrukne belægning. Årsagen er ofte det rå og varme udtryk, det giver som passer godt ind i rigtig mange loakler

For at imødekomme denne stigende efterspørgsel har vi valgt at lave MicroCement-workshops i hhv. Hjørring og Glostrup med jævne mellerum. De kommende datoer er: 

  1. MicroCement Workshop i Hjørring fredag d. 15-03-2024 tilmeld dig her.
  2. MicroCement Workshop i Glostrup tirsdag d. 02-04-2024 tilmeld dig her.
  3. MicroCement Workshop i Glostrup onsdag d. 03-04-2024 tilmeld dig her.
  4. MicroCement Workshop i Hjørring fredag d. 12-04-2024 tilmeld dig her.
  5. MicroCement Workshop i Hjørring fredag d. 24-05-2024 tilmeld dig her.
  6. MicroCement Workshop i Hjørring fredag d. 28-06-2024 tilmeld dig her.

På workshoppen vil vi dele ud af vores tips og tricks, samt give en praktisk og teoretisk gennemgang af vores produkter. Efter workshoppen vil man være i stand til, trygt at anvende vores produkter og vejlede ens kunder til det rigtige valg. 

For at få adgang til kurset, skal man have et CVR nr. og være professionel murer, maler eller lignende. Kurset er ikke nødvendigt for at købe vores produkter, men et tilbud til dig som professionel. 

Prisen for en eftermiddag er 1.000 kr. + moms pr. deltager. Ved deltagelse modtager man et gavekort på 1000 kr. + moms til køb af varer.  

Se oversigten over kommende workshops her.

 

Urban-Hald ApS
Læsøvej 1A, st.
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39701642
P nummer: 1023768921

Kontaktperson

MK
Mogens Kollerup
mogens@urbanhald.dk

Send til en kollega

0.112