23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Apple Vision Pro og byggebranchen – Nyhedsbrev fra GCDK marts ’24

I marts-nyhedsbrevet fra GRAPHISOFT Center Danmark kan du blandt andet læse om Apple Vision Pro, BIM-objekter fra Njord og et kommende webinar om den prisbelønnede LCA-beregner, DesignLCA. 

Sammen med Ole Berard fra ConTech Lab, Daniel Maimann fra COWI og Mikkel Mikkelsen Printz fra Arkitema har GRAPHISOFT Center Danmark testet Apple Vision Pro, der er Apples spritnye headset.

Der er bred enighed om, at kvaliteten i Apple Vision Pro udgør et kvantespring i forhold til de eksisterende løsninger.   Derudover mener testdeltagerne at Apple Pro Vision potentielt kommer til at ændre hele workflowet i bygge- og anlægsbranchen – ikke mindst takket være de nye muligheder for spatial computing, dvs. at du kan udføre alt dit arbejde direkte i programmet uden at du behøver andet.   

Læs blogindlæg og se video på ConTech Labs hjemmeside

Derudover har vi valgt at bringe følgende nyheder i marts-udgaven af vores nyhedsbrevet: 

BIMx og Archicad i Apple Vision Pro
Apple Pro Vision giver dig mulighed for at arbejde i både Archicad og BIMx direkte i dit headset. I forlængelse af ovenstående test lånte vi ConTech Labs Apple Vision Pro og lavede vores egen test og egen video,  der fører dig gennem workflowet. 

Læs mere om Pro Vision og BIMx

AI video får 10.000+ visninger på YouTube
Alle taler om AI – vi laver videoerne om det.  AI Visualiser giver dig mulighed for at anvende kunstig intelligens til at producere de vildeste illustrationer på baggrund af din 3D-model og din tekstbeskrivelse. Vores lille video, der viser dig nogle af mulighederne og er blevet en af de mest sete på vores YouTube-kanal med over 10.000 visninger. 

Se AI-video

Gratis Tips & Tricks webinar: Søjler og bjælker i Archicad
Siden Archicad 23 har Archicads værktøjer til søjler og bjælker været exceptionelt godt til at modellere – ikke blot almindelige bjælker og søjler men alverdens konstruktive elementer. Torsdag d. 21. marts er du inviteret til Tips & Tricks Webinar om Archicads værktøjer til søjler og bjælker. 

Tilmeld dig Tips & Tricks webinar

Webinar om DesignLCA
14. marts mellem 9 - 10 får du indsigt i workflowet i DesignLCA. Det sker på GRAPHISOFT Community webinaret, "Workflow Webinars Ep. 4: Life Cycle Assessment in Archicad," hvor Thomas Graabæk præsenterer vores BIM-baserede LCA-beregner. 

Tilmelding til gratis LCA-webinar

(Gen)se Tips & Tricks webinar om BIM-objekter fra NJORD
NJORD har fået lavet produktspecifikke BIM-objekter til Archicad af deres udendørs-pavilloner. De var emnet for februars Tips & Tricks webinar, og nu kan du gense webinaret om NJORDs pavilloner. BIM-objekterne er produceret af ArchiRADAR i samarbejde med GRAPHISOFT Center Danmark.

Se webinar om Njords BIM-objekter

Nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark? 
Hvis du vil holde dig opdateret om BIM, læse interviews med udvalgte aktører eller vide mere om LCA, kan du tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev. 

Du tilmelder dig her →  

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.046