23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AXOR ShowerComposition: Brusebadet bliver en oplevelse

I design af verdenskendte Philippe Starck lancerer AXOR med ShowerComposition et nyt, moderne og tidløst designsprog til bruseområdet. Det imponerer med flade, elegante overflader og ultraslanke profiler i en arkitektonisk sammensætning.

Brusebadet er et intimt rum, der skal kunne tilpasses fleksibelt til den enkeltes behov. I design af verdenskendte Philippe Starck lancerer AXOR med ShowerComposition et nyt, moderne og tidløst designsprog til bruseområdet. Det imponerer med flade, elegante overflader og ultraslanke profiler i en arkitektonisk sammensætning, der giver nyskabende muligheder for et individuelt udtryk.

Uanset om man vælger alt-i-et brusepanelet eller et individuelt arrangement af svævende moduler, overbeviser AXOR ShowerComposition med ekstraordinær ydelse, f.eks. i form af hovedbruserens imponerende PowderRain-stråle eller PowderRain skulderbruseren med justerbar hældningsvinkel. AXOR ShowerComposition byder på maksimal funktion med et minimum af ressourcer. Produkterne er godkendt og klar til salg.

Udstrål det unikke

AXOR ShowerComposition skiller sig ud med et forenklet, lineært design. Hovedbrusernes dimensioner afbalanceres af de lodrette panelers generøse bredde og termostatmodulernes rosetter, der blot stikker 10 mm ud fra væggen. Mens brusepanelet er let at montere og giver fuld funktionalitet i én samlet del, kan bruser- og termostatmodulerne kombineres og arrangeres til en helt individuel bruseoplevelse. ”Med det nye AXOR ShowerComposition bruseprogram har vi samlet tre til fire dele i én komposition. Modernitet handler om præcis dét: At gøre mindst muligt for at opnå mest muligt,” fortæller Philippe Starck.

De forskellige AXOR ShowerComposition produkter er alsidige og lette at montere. Alt-i-et brusepanelet forener en hovedbruser, en skulderbruser, et termostatmodul og en håndbruser samt den nye tekstilbruserslange. Separat fås også brusemoduler med hhv. 1-strålet hovedbruser, 1-strålet hovedbruser med skulderbruser eller 2-strålet hovedbruser med skulderbruser. Et separat, justerbart 1-strålet skulderbrusermodul giver yderligere fleksibilitet. Produkterne er tilgængelige i hele paletten af eksklusive AXOR FinishPlus-overflader, herunder også mat sort.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047