23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggeri i Ikast demonstrerer langtidsholdbare løsninger

Areco Profiles er stolte over at have bidraget til byggeri i Ikast, hvor vores innovative løsninger har været med til at definere nutidens standarder for kvaliteten. Projektet, som omfatter 24 boliger, er et strålende eksempel på, hvordan stål produkter kan integreres for at skabe smukke, funktionelle og langtidsholdbare bygninger.

Langtidsholdbare løsning med stål i et flot design og finish

Vores Areco Easy Click facader og vægge har været nøglen til at opnå den flotte finish, der kendetegner byggeriet. Disse produkter er ikke blot lette at anvende, men de leverer også enestående holdbarhed og æstetik. I dette projekt blev der valgt en levende rød farve til facaderne, som smukt matcher vinduernes farver og kontrasterer med væggene, hvilket skaber en imponerende visuel udstråling.

En af de bærende principper i dette projekt har været bæredygtighed. Ved at anvende vores stålprodukter til tagløsninger bidrages der til en 100% genanvendelse. Ståltag kan genanvendes 100% ved recirkulering, hvilket reducerer miljøpåvirkningen og understreger stålets fortrinligheder i at skabe langtidsholdbare bygninger.

Skræddersyet løsning med fokus på langtidsholdbarhed

Projektet i Ikast er blot et eksempel på vores tekniske ekspertise, det er også et bevis på vores engagement i at levere løsninger, der er skræddersyet til vores kunders behov. Vi har arbejdet tæt sammen med bygherrerne for at sikre, at vores produkter integreres nemt i byggeriets design, samtidig med at vi opfylder kravene til fleksibilitet, holdbarhed og æstetik.

Perfekt montage

Firmaet Thomas Andersen A/S i Skive har været totalentreprenør på projektet, og byggeleder Filip Storgaard Stær udtaler: 

Montagedelen gik rigtig godt for os, fordi vi havde lagt stor omhu i forberedelserne ved gennemgang af alle detaljer og pladelængder sammen med Areco Profiles, og fik leveret pladerne i færdige mål og i de rigtige farvekombinationer.”

Filip har tidligere arbejdet med Easy Clickfals og haft gode oplevelser med leverancer fra Areco.

Tagrender

Til byggeriet er der desuden leveret tagrender i samme farve som facaderne fra Areco. Caracol tagrendesystemet findes med 125 og 150 mm render og nedløb i 75 og 90 mm samt et meget stort sortiment af tilbehør, der gør montagen komplet. Læs mere om vores tagrender her

Areco Profiles er stolte over at have været en del af dette spændende projekt i Ikast, og vi ser frem til at fortsætte med at levere innovative løsninger, der skaber værdi for vores kunder og miljøet. Med vores fokus på kvalitet, bæredygtighed og teknisk ekspertise er vi klar til at møde fremtidens udfordringer inden for byggeri.

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638
P nummer: 1000131421

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.032