23948sdkhjf
Del siden
Annonce

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

Aldrig har det været hurtigere – eller bedre. Geberit introducerer et WC-system, hvor installation og skylleevne ikke fås bedre på markedet.

I årtier har Geberit udviklet innovative løsninger og optimeret toiletskyllet fra cisterne til toilet og ned i afløbsrøret. Geberit WC-systemet med Geberit Duofix, indbygningscisterne og Geberit Acanto eller Geberit One TurboFlush toilet er langt mere end de enkelte dele tilsammen, forklarer produktchef hos Geberit, Per Holleufer:

”Det bedste resultat opnås ved, at de enkelte produkter fungerer sammen. Optimal tilpasning mellem produkterne på højeste niveau – og mere til – giver både installatører og slutbrugere ekstra holdbarhed, hurtig og sikker installation, årtiers tilgængelighed af reservedele, enestående skylleevne og nem rengøring.”

40 procent hurtigere installation
Som en del af Geberit WC system har udviklerne udstyret Geberit Acanto og Geberit One TurboFlush toiletskålene med Easy Fast Fixing (EEF3) installationsteknologi. Det betyder, at installatører nu kan installere toiletskålen op til 40 procent hurtigere. EEF3 gør det muligt at montere toiletskålen uden at skulle understøtte skålen under selve monteringen. Toiletsædet på det nye Acanto og One toilet er ekstra nemt at montere og tilpasse til toiletskålene, grundet de nye Easy mount sædemonteringsbeslag.

Op til 10 gange bedre skylleevne
I Geberit WC-systemet med Acanto eller One toiletskålene, har vi tilføjet den nye TurboFlush 2.0 skylleteknologi, der optimerer skylleevnen. I kombination med Geberits indbygningscisterne giver det et skylleresultat, der ligger 10 gange over standardkravet på grund af den optimerede, kraftfulde og præcist kontrollerede styring af vandstrømmen.

Garanteret tilgængelighed af reservedele i 50 år og seks måneders returret
Geberit WC-systemet er skabt til mange års brug, og vi sikrer derfor årtiers tilgængelighed på reservedele:

”Vores kunder kan nyde godt af at kunne få reservedele til alle udskiftelige mekaniske dele af Geberit indbygningscisternen i 50 år. Og da de nyudviklede elementer og komponenter er bagudkompatible, kan Geberit WC-systemet altid opgraderes til den nyeste tekniske standard,” siger Per Holleufer.

Derudover tilbyder Geberit seks måneders returret, hvis kunderne ikke er tilfredse med skylleevnen på Toiletskålene Geberit ONE eller Geberit Acanto i kombination med Geberits indbygningscisterne. Her er det vigtigt at huske at registrere installationen inden for 90 dage efter købet.

Enkelt design. Enkel rengøring
Geberit Acanto TurboFlush toilettet har en særlig form. Det enkle design på toiletskålen kombineret med det perfekt matchende sæde har et tidløst udseende, der kan glæde øjet i årtier, uanset stilart i rummet.

Både i det ydre design og den indvendige skål har vi fjernet alle mulige skjulesteder for snavs. Du kan desuden tilvælge KeraTect for at sikre, at keramikken er beskyttet i mange år frem. Med den glatte overflade kan toilettet rengøres effektivt og let, ligesom toiletsædet er designet med QuickRelease, så det kan fjernes med et enkelt klik under rengøring.

Hvad angår betjeningsplader, er der fuldstændig frit valg. Geberit Sigma indbygningscisternen kan kombineres med alle Sigma betjeningsplader – en palet af design, materialer og farver, der skulle imødekomme alle ønsker om et personligt badeværelse.

Geberit WC-systemet med Geberit Acanto TurboFlush toilet vil være tilgængeligt fra 1. april 2024.

 

Yderligere information og billeder kan fås hos:

Caroline Cecilie Olesen, PR-kontakt, Caroline@fday.com eller tlf. 2225 7976

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.063