23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fem gode grunde til, at forbrugere stadig vælger Geberit AquaClean:

Geberit AquaClean er stadig et foretrukket valg af forbrugerne, der særligt værdsætter fem ting ved douchetoilettet:

1. Personlig hygiejne: Geberit AquaClean forbedrer personlig hygiejne ved at erstatte traditionelt toiletpapir med vand. Den blide vandstråle fra Geberit AquaClean's WhirlSpray-teknologi muliggør en mere effektiv rengøring og at man undgår irritationer, kløe eller ubehag, der kan opstå ved brugen af toiletpapir.

2. Kvalitetsprodukt i højklasse: Geberit AquaClean er anerkendt som et ægte kvalitetsprodukt. Den omhyggelige forarbejdning og brug af materialer i høj kvalitet giver brugerne tillid til produktets pålidelighed og langvarige ydeevne.

3. Nem rengøring og vedligehold: Dysens placering tillader nem udskiftning og sikrer optimale hygiejniske forhold, og den rengøres automatisk før og efter brug. Desuden har Geberit AquaClean en automatisk afkalkningsfunktion, der bidrager til produktets langvarige holdbarhed. 

4. Design: Geberit AquaClean skiller sig ud med sit elegante design, hvilket er et vigtigt aspekt for danske kunder, der værdsætter æstetik og funktionalitet. Geberit AquaClean tilbyder en kombination af stilfuldt design og avanceret teknologi, som passer ind i ethvert moderne badeværelse.

5. Brugervenlighed: Den nemme fjernbetjening og tilgængeligheden af en app giver brugerne mulighed for at styre forskellige funktioner uden unødige eller forvirrende knapper. Dette bidrager til en problemfri og behagelig oplevelse for forbrugerne.

___

Om Geberit: 

Geberit koncernen, der har aktiviteter verden over, er europæisk markedsleder inden for sanitetsprodukter og fejrer sin 150-års jubilæum i 2024. Geberit opererer med en stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande, hvilket giver en unik merværdi, når det kommer til sanitetsteknologi og badeværelseskeramik. Produktionsnetværket omfatter 26 produktionsfaciliteter, hvoraf 4 er beliggende i udlandet. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Schweiz. Med omkring 11.000 medarbejdere i cirka 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på CHF 3,1 milliarder i 2023. Geberit-aktierne er noteret på SIX Swiss Exchange og har været inkluderet i SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.078