23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brugervenligt system revolutionerede tømrerforretning's arbejdsgange

Før Inspectly var Villy's Tømrerforretning fanget i en tidskrævende rutine.

Hos Villy's Tømrerforretning blev timer spildt på at tage billeder med digitalkameraer og sidde ved skrivebordet efterfølgende for at udfylde papirskemaer. En ineffektiv proces, som heldigvis nu er fortid.

Lars og hans hold sørger nu for fotodokumentationen og udfylder skemaerne mens de er ude hos kunden. Det sparer ikke kun tid, men sikrer også en højere kvalitetssikring af deres arbejde.

Digital kvalitetssikring har mildt sagt revolutioneret måden Villy's Tømrerforretning arbejder på - læs mere om casen her.

 

Hvorfor valgte de netop Inspectly til at løse den opgave? 

Blandt flere udbydere på markedet, fandt de Inspectly som det perfekte match. Et brugervenligt system med fri support. Valget var enkelt.

Tidligere blev kvalitetssikringen nedprioriteret og set som en byrde. Nu er det en integreret del af deres arbejdsproces. Inspectly's modul til kontrolskemaer og tjeklister har været uundværligt, især i større projekter som skolebyggerier og industrielle udvidelser.

 

Hvad kendetegner Inspectly's største styrke? 

Det fungerer fejlfrit nævner Lars. Opsætningen var en leg, og med Inspectly's fremragende supportteam var Villy's Tømrerforretning aldrig alene med deres spørgsmål eller udfordringer.

Inspectly ApS
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33954883
P nummer: 1017159867

Kontaktperson

AR
Anna Ræbild
Content Specialist
ar@inspectly.com

Send til en kollega

0.048