23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D kork som lyddæmpende akustikpaneler

3D kork paneler er dekorative, lyddæmpende paneler, der tilbyder alsidige designmuligheder og er fremstillet af rester fra vinpropper. De er både æstetisk tiltalende og funktionelle, idet de absorberer lyd og skaber et fredeligt miljø. Installationen er enkel, enten via limning eller med en dykkerpistol, og panelerne er effektive til at dæmpe en række lyde, hvilket forbedrer rummets akustik. Tilbud og illustrationer til projekter er tilgængelige for fagfolk som håndværkere, arkitekter eller projektansvarlige mv.

Har du hørt om 3D kork paneler? Det er et dekorativt lyddæmpende panel som giver en lang række sammensætningsmuligheder. 

Hvorfor 3D Kork?
Kort sagt, 3D kork paneler er både pæne at se på og gode til at absorbere lyd. Det er et win-win, hvis du gerne vil have et sted, der ser lækkert ud og samtidig føles mere fredeligt. De er lavet af kork, et materiale, naturen selv har designet til at være stille. 

Lavet med hensynstagen til miljøet
Panelerne er lavet af rester fra vinpropper – ja, du hørte rigtigt. Så man får ikke bare et anderledes design som skiller sig ud fra traditionelle akustikpaneler, det er også noget som ikke indeholder kemikalier og er lavet af et restprodukt.

Montering
Det er relativt nemt at montere panelerne. Man kan vælge mellem at lime dem fast eller anvende en dykkerpistol. De kommer med instruktioner, der er lette at følge.

Lyddæmpende egenskaber
Panelerne er ikke kun for synets skyld. De hjælper med at dæmpe alt fra baslyde til børns skrig, så rummet ikke bare tager sig godt ud – men forbedrer også akustikken i rummet.

Få et tilbud
Er du håndværker, arkitekt eller projektansvarlig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi laver gerne illustrationer og et godt tilbud på jeres projekt. 

Læs mere og akustikpanelerne her.

Urban-Hald ApS
Læsøvej 1A, st.
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39701642
P nummer: 1023768921

Kontaktperson

MK
Mogens Kollerup
mogens@urbanhald.dk

Send til en kollega

0.047