23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skou Gruppen udklækker fem nye tømrere

I marts 2024 modtog fem lærlinge fra Skou Gruppen deres svendebrev. Tre af disse nyudlærte tømrersvende fandt deres læreplads og vej ind i byggebranchen gennem venner og familie. For eksempel blev Nikolaj Conrad Hansen inspireret af sin ældre bror, der allerede var tømrer.

”Jeg vidste fra min storebror, at tømrerfaget var et fedt fag, hvor man kan bruge sine hænder,” siger Nikolaj Conradi Hansen om sin vej til en karriere i byggeriet. 

Nikolaj, som netop har fået sit svendebrev på U/Nord i Helsingør, fandt sin læreplads hos Skou Gruppen, fordi det netop var her, hans opkald blev besvaret.

Venner og familie inspirerer til en karriere i byggeriet

Mens Nikolaj fik sin læreplads at ringe rundt, fandt Thomas Vestergaard og Philip Berg Nicolaisen deres lærepladser hos Skou Gruppen gennem forbindelser fra venner og familie. 

Skou Gruppens direktør, Martin Skou Heidemann, har kendt Thomas siden børnehaven, da Thomas er ven med en af Martins sønner. Philip har kendt Skou Gruppens salgschef, Jesper Nicolaisen, hele sit liv, da Jesper er Philips onkel. 

Et alsidigt og aktivt job

Det, Nikolaj virkelig værdsætter ved tømrerfaget, er muligheden for at arbejde med en bred vifte af opgaver. I sin læretid hos Skou Gruppen har han blandt andet været tilknyttet serviceafdelingen og arbejdet længe med forskellige opgaver på Hillerød Hospital, været med til at opføre helt nye studieboliger og deltaget i renoveringer af boligforeninger.

"Jeg føler, at Skou Gruppen har givet mig muligheden for at udforske forskellige aspekter af faget og prøve kræfter med alt fra mindre opgaver til større tagkonstruktioner," siger han.

Nikolaj fortsætter nu som tømrersvend hos Skou Gruppen og føler sig klar til fremtiden som tømrersvend.

"Jeg kan godt lide, at tømrerfaget både kræver intellekt og fysik. Jeg nyder frisk luft i mit arbejde, og der er altid nok at tage sig til. Nu ser jeg frem til at samle endnu flere erfaringer, og hvem ved, en dag bliver jeg måske selvstændig tømrermester," siger Nikolaj.

Han er 20 år og bor i Frederiksværk sammen med sin kæreste.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Kontaktperson

Martin Skou Heidemann
Adm. direktør, Partner
+45 28358015 ms@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.047