23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UDDANNELSE: IKT-koordinator og -leder

Bliv rustet til at håndtere det helt nødvendige IKT-samarbejde i en ofte fragmenteret og silotænkende branche, og få både dyb og bred indsigt i de processer, teknologier og aftaleforhold, du skal mestre for at bringe projekterne sikkert i havn.

På uddannelsen får du en dybdegående indsigt i de nyeste digitale muligheder og får samtidig anskueliggjort potentialerne i det brede samarbejde på tværs af alle parter bliver. Gennem oplæg, diskussioner, gruppe-arbejde og egne præsentationer, vil du opleve hvordan digitalisering er bindemidlet i enhver sammenhæng.

Vores ekstremt dygtige oplægsholdere er spydspidsen af den danske byggebranche. De har alle sammen en dyb indsigt, indlevelse og forståelse for det emne, de præsenterer. Mange har udviklet anerkendte nationale eller internationale standarder og processer på hvert deres område, og alle har en praksisnær dagligdag inden for deres specifikke fokusområde. Derfor vil de også give deres indsigt i konkrete løsninger på en række digitale udfordringer.

Opstart den 11.-13. juni 2024 i Middelfart

Læs mere

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063