23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carl Ras og Airtox går sammen om landsdækkende cykelevents for håndværkere

Carl Ras og skoproducenten Airtox har haft et mangeårigt kommercielt samarbejde. De næste 3 år er Airtox ny navnesponsor for cykelholdet Restaurant Suri-Carl Ras. Nu tager vi skridtet videre med ’socialrides’ for håndværkere med passion for cykelsporten.

Carl Ras har i knap 20 år været forhandler af et bredt udvalg af Airtox’ sikkerhedssko til professionelle håndværkere.

Airtox er i 2024 blevet ny navnesponsor for cykelholdet Restaurant Suri-Carl Ras, og holdet har siden da heddet Airtox-Carl Ras. Holdet cykler i UCI kontinental-klassen og består både af talentfulde U23 ryttere og stærke senior ryttere.

Allerede inden corona-krisen havde Carl Ras stor succes med sociale cykelarrangementer for håndværkere. Men nu tager vi skridtet videre og arrangerer flere større landsdækkende cykelevents.

”Vi ved af erfaring, at vi har rigtig mange håndværkskunder, der cykler, og det er dokumenteret, at cykling er et af de områder, som flest håndværkere interesserer sig for. Derfor finder vi det nærliggende at gøre endnu mere ud af vores cykelarrangementer for kunder. Vi ønsker at skabe noget, som de kan være fælles om socialt, og hvor der samtidig vil være gode muligheder for networking,” siger Henrik Bækgaard, der er salgschef i Carl Ras. Han har derudover været med på rejsen med Carl Ras, da Carl Ras gik ind i sit første cykelsponsorat.

”Jeg er selv stor cykelentusiast og har drømt om at få stablet senior hold på benene, hvor Carl Ras også kan medvirke i udenlandske løb. Samtidig elsker jeg at være med til at skabe sammenhold og fællesskab mellem både isenkræmmere, svende og direktører, der på tværs af branchen kan komme hinanden ved og få nogle gode oplevelser sammen,” tilføjer han.

Jacob Egholm er med på alle socialrides

Den danske cykelrytter Jakob Egholm, fra Airtox-Carl Ras cykelhold, der er tidligere junior verdensmester i landevejscykling, cykler med på alle socialrides.

Her vil han fortælle om livet som professionel cykelrytter og den danske A-klasse, ligesom han vil cykle med på alle ruterne, som han selv har udarbejdet og planlagt.

Deltagende håndværkere har ved denne lejlighed gode muligheder for at networke og få svar på alle spørgsmål fra Jakob Egholm til alt omkring træningsform, livsstil, karrierens højdepunkter, kommende mål mm.

Sådan tilmelder du dig vores socialrides

De landsdækkende cykelevents afholdes i følgende byer og datoer fra kl. 16.30-20 (start kl. 17.00):

  • Vest: Esbjerg d. 8. maj
  • Vest: Aalborg d. 27. august
  • Vest: Aarhus d. 17. september
  • Øst: Hillerød d. 2. oktober

Du kan allerede nu tilmelde dig første socialride i Esbjerg og se programmet for dagen. Det gør du via denne invitation.

Tilmelding til de efterfølgende cykelevents kommer senere.

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70587114
P nummer: 1003175074

Kontaktperson

Carl Ras' Kundeservice
Kommunikationsansvarlig
+45 44 85 55 11 firmapost@carl-ras.dk

Send til en kollega

0.047