23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Måneden, der gik.. Marts

Det er aldrig noget, der står stille i Nordjysk Lift. Kæden er altid velsmurt, og vi har altid nogle spændende projekter eller maskiner, der kommer ind ad døren. Marts måned markerede den officielle sæsonmæssige overgang fra vinter til forår; en kendsgerning, som har kastet mere travlhed fra sig, i takt med at dagene bliver varmere og nye projekter er mulige.

Projekter i marts

Marts har været en travl og begivenhedsrig måned for Nordjysk Lift, hvor vi har været dybt engagerede i forskellige projekter og oprustet vores sortiment for at imødekomme vores kunders behov. Lad os dykke ned i nogle af de spændende projekter, vi har været involveret i, og hvordan vi forbereder os til den kommende forårssæson.

Lithiumdrevet bomlift til UCN Hjørring 

I løbet af marts måned blev vores LGMG T28JE 30 meter lithium bomlift udlejet til UCN Hjørring. Dette projekt krævede en maskine med imponerende arbejdshøjde på 30 meter og en horiontal rækkevidde på 21,6 meter, hvilket var nogle afgørende egenskaber. Dertil kunne UCN nyde godt af det faktum, at vores LGMG T28JE har en emissionsfri drift, da den er drevet af et stort lithiumbatteri. Dermed kan opgaveløsningen kaldes miljøvenlig, hvilket er til gavn for kunden og jorden.

Lithiumbomlift på tagreparation i Tårs 

Vi leverede en 28 meter lithiumbomlift fra LGMG til en kunde i Tårs, der stod over for en udfordrende tagreparation efter en voldsom storm tilbage i februar måned. Vi havde det helt rette maskineri til opgaveløsningen – vores LGMG T26JE's alsidighed og emissionsfri drift, takket være lithiumbatteriet, gjorde projektet både problemfrit, effektivt og miljøvenligt. Projektet blev udført nemt og hurtigt.

Nedbrydningsarbejde i Silkeborg

Et stort nedbrydningsprojekt i Silkeborg krævede et sæt stærke maskiner; mere specifikt vores McCloskey J45R knusningsanlæg og Volvo L120G læssemaskine. Disse maskiners egenskaber var i centrum, da kunden var på udkig efter det helt rette materiel. Maskinerne leverede styrke, pålidelighed og effektivitet og var afgørende for projektet, som blev en succes.

Bomlift i København 

Vores LGMG T22J blev udlejet til et projekt i København, hvor den viste sig at være den perfekte løsning takket være dens fordelagtige 24 meters arbejdshøjde, 450 kg kapacitet, 17,5 meters horisontal rækkevidde og lithiumbatteridrevne drift. Opgaverne blev udført nemt og i tide, og dermed var, vigtigst af alt, kunden tilfreds med resultaterne og bomliftens ydeevne.

Flishugger i Nordjylland 

Sidst på måneden og som vejret blev lunere, udlejede vi en af vores effektive flishuggere til en kunde i Nordjylland, som skulle håndtere træ og grene på en miljøvenlig måde. Denne løsning reducerede affaldsmængden og skånede miljøet. Dermed er anvendelsen af en flishugger til træhåndtering en miljøvenlig håndtering, som omdanner træ til genanvendeligt materiale, mens det minimerer affald.

Oprustning af forårssortimentet

Den 21. marts meldte foråret officielt sin ankomst. I den forbindelse har vi hos Nordjysk Lift forberedt os til en ny sæson, der består af spændende projekter og opgaver. Vi har både oprustet vores sortiment samt investeret i nyt materiel for at sikre, at vi kan imødekomme så mange behov, som overhovedet muligt for vores kunder.

Forårssæsonen bringer med sig en bred vifte af opgaver, og vi er klar til at støtte vores kunder i enhver henseende, så vidt muligt. Vores forårssortiment omfatter et bredt udvalg af maskiner, herunder mosfjernere, vertikalskærere, stubfræsere, fliserensere og højtryksrensere. Derudover har vi også modtaget et stort udvalg af bomlifte og saxlifte fra LGMG, som med stor fordel kan assistere i forårsprojekterne. Vi har mere end 20.000 produkter, og heri indgår mange flere forårsrelaterede produkter, som vi anbefaler at du udforsker i vores produktsortiment.

Husk at følge med på vores Facebook og LinkedIn profiler, for at være opdateret på dag-til-dag nyheder om nye projekter og materiel.

Nordjysk Lift ApS
Frederikshavnsvej 315
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34594643
P nummer: 1017739758

Send til en kollega

0.047