23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Generationsskifte i Rasmus Friis

Innovativ entreprenør-virksomhed får ny CEO

Entreprenør-virksomheden Rasmus Friis får en ny men velkendt CEO, når koncernens egen Søren Laubjerg Daugaard fra 1. april 2024 indtager posten. Generationsskiftet sker som et led i entreprenør virksomhedens ambitiøse vision for fremtiden og markerer en spændende udvikling i Tetriis-koncernen.

Nye vinde blæser hos entreprenør-virksomheden Rasmus Friis, der som en del af Tetriis-Koncernen oplever travle tider med sager både inden og uden for organisationen. Vækst og ansvarligt byggeri er på programmet, og planerne for fremtiden er ambitiøse. I forlængelse af dette har en ny CEO fra d. 1. april 2024 sat sig til bords hos den mere end 30 år gamle entreprenør-virksomhed.

Valget er faldet på et kendt ansigt blandt både kunder og kolleger – og Søren Laubjerg Daugaard er på mange måder det helt oplagte valg.

”Søren har været min makker i mange år, og jeg er helt tryg ved at overdrage stafetten til ham. Selv glæder jeg mig til at komme tilbage til udviklingsprojekterne”, siger afgående CEO Michael Borchers, der nu vil hellige sig sin tid til at arbejde med virksomhedens nye forretningsområde Totalentreprise med udvikling (TEU), som i de kommende år vil fylde blandt de tilbudte services hos Rasmus Friis.

Med ledelseserfaring fra blandt andet Sjælsø Gruppen, Pihl & søn og NCC var Søren en naturlig tilføjelse, da han for 11 år siden satte sine ben hos Tetriis-koncernen. De seneste tre år er Søren, side om side med Michael Borchers, indgået i direktionen, som sidste år også blev udvidet med CTO Rasmus Hougaard. Michael og Søren har haft et stærkt parløb, der efter års forberedelser nu kulminerer i generationsskiftet.

”Søren har gjort et fantastisk stykke arbejde i direktionen og har gennem årene gjort sig klar til at løfte en vigtig arv. Søren er grundig, arbejdsom – den sindige jyde – og et godt supplement til både mig og koncernledelsen generelt”, siger Rasmus Friis, founder og medejer af både Tetriis og Rasmus Friis.

En særlig kærlighed til kunderne

Spørger man den nye CEO selv, har han klare ambitioner for sit kommende virke.

”Jeg har en særlig kærlighed til kunderne og de stærke samarbejder med andre aktører i branchen”, fortæller Søren Laubjerg Daugaard. ”Jeg ser frem til at arbejde strategisk med de synergier, der er mellem Tetriis-koncernens egne, store koncepter og de mange spændende projekter, vi udvikler og opfører for andre bygherrer. Vi er en del af en stærk værdikæde, og det bliver mit arbejde fortsat at udvikle og tydeliggøre alt det, vi kan.”

I porteføljen har Søren og Rasmus Friis en lang række sager inden for nybyg og renovering i både total- og hovedentreprise. Dertil kommer nogle helt særlige erfaringer med konceptbyggeri, udvikling og bæredygtighed.

Og ifølge Søren byder fremtiden på et endnu stærkere servicetilbud.

“Vi er i år gået i luften med forretningsområdet Totalentreprise med udvikling, hvor vi vil tage vores kunder i hånden og følge dem hele vejen fra site-finding, byggeri og til igangsættelse og drift. Vi står tæt sammen med vores kolleger i Tetriis-koncernen, og jeg glæder mig til at være med på rejsen og også kunne tilbyde vores eksterne bygherrer god, ansvarlig drift i forlængelse af vores byggearbejde”, fortæller han. ”Det bliver et vigtigt fokuspunkt for mig at tage del i styrkelsen af vores full-service leverance, at inddrage nye teknologier og ikke mindst vedligeholde vores store talentmasse som en innovativ og attraktiv virksomhed”.

Et andet stærkt, nyt tilbud er en helt særlig prissætningsmodel, hvor bæredygtighed er omdrejningspunktet. Modellen er udviklet i forlængelse af virksomhedens arbejde med at reducere CO2-aftrykket i koncernens konceptbyggerier og vil i fremtiden også kunne tilgodese eksterne kunder, som ønsker at dreje byggeriet i en mere CO2-venlig retning. “Vi glæder os til at introducere modellen og være med til at sætte en dagsorden, som skaber en bedre fremtid for vores børn og de fremtidige generationer”, afslutter Søren Laubjerg Daugaard.

Spændende projekter på programmet

Årets første kvartal har allerede budt på flere spændende, nye projekter for Rasmus Friis.

Under eget tag fylder de indledende arbejder på et stort udviklingsprojekt og mere end 300 boliger i Hillerød, som skal opføres for Tetriis. På den eksterne linje er man netop begyndt arbejdet på et nyt og moderne medborger- og sundhedshus i Ishøj Kommune under navnet Brohuset. Et visionært byggeri med fokus på fællesskab, bæredygtighed og danske byggetraditioner. Og i den kommende tid tager entreprenøren blandt andet første spadestik på Odsherred Forsyning og det kreative børnehus Akeleje i Jyllinge samt færdiggør et ambitiøst, bæredygtighedsfokuseret renoverings- og udbygningsprojekt på Frederiksborg Gymnasium.

Rasmus Friis
Rentemestervej 14
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21518689
P nummer: 1004989921

Kontaktperson

SLD
Søren Laubjerg Daugaard
sld@rasmusfriis.dk

Send til en kollega

0.062