23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du styr på udbetalingerne af skattefri godtgørelse?

Colas Danmark er en af de virksomheder, der gerne vil leve op til gældende regler, men som samtidig også gerne vil gøre det så nemt som muligt for medarbejderne. 

HR-direktør Anne Køngerskov - Colas Danmark A/S fortæller: ‘Det står helt klart, at indførelse af den digitale kørebog har effektiviseret processen betydeligt. Før havde vi manuelle afregningsark, som skulle sendes med intern post. Derefter skulle der ske en manuel registrering og afregning i forhold til lønsystemet. Nu er der klar sikkerhed i forhold til afregning, da alt kommer ind digitalt. Det er en stor fordel og nemmere for medarbejderne, og det er nemmere for lederne bl.a. i forhold til godkendelse af afregningerne.’

Colas Danmark er en af de virksomheder, der gerne vil leve op til gældende regler, men som samtidig også gerne vil gøre det så nemt som muligt for medarbejderne. 
En fordel ved at benytte den digitale kørebog, som de oplever ved Colas Danmark A/S, er, at de gældende regler i forhold til kørsel og afregning overholdes, da de er en del af systemets godkendelsesprocedurer: ‘Ved at bruge den digitale kørebog er vi også sikre på, at vi overholder 60-dages reglen. Medarbejderne skal ikke sætte sig ind i de mange regler - systemet forstår det for dem. Det giver os ro i maven.’ fortæller HR Direktør Anne Køngerskov.

‘Vi ser intet i vejen for at anbefale Carlogs kørebog til andre virksomheder af vores størrelse’ fortæller HR Direktør Anne Køngerskov.  

Vil du vide mere om Carlogs digitale kørebog? Så kontakt os på 31 97 40 64

Mød os på facebook eller Linkedin

Carlog System
Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31145325
P nummer: 1014159831

Kontaktperson

TH
Tom Hansen
Indehaver
+45 22221219 tom@carlog.dk

Send til en kollega

0.112