23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev 2 dage med fokus på bæredygtighed og livgivende byer – helt gratis!

På onsdag og torsdag åbner Building Green Aarhus i Aarhus Congress Center og inviterer hele byggebranchen til at være med til at sætte fokus på bæredygtighed og livgivende byer.

Hvordan skaber vi byer, arkitektur og samfund, der er i synergi med naturen og giver mere tilbage end de tager?

Hvis vi skal bygge inden for de planetære grænser, kræver det en stor omvæltning af den måde, vi bygger på. Nogle ting skal vi blive bedre til, nogle ting skal vi helt droppe, og nogle ting bliver vi nødt til at gentænke og genoverveje. Hvis vores byer og boliger skal have et markant andet udledningsaftryk og skal bygges på markant anderledes måder, kræver det et opgør med, hvad vi bygger og ikke mindst hvorfor.

Sådan lyder det fra Building Green, der sætter fokus på årets tema 'Livgivende byer og akritektur' på det store event i Aarhus den 10. og 11. april. De fylder hele Aarhus Congress Center med 3 scener, 80 talere, spændende og aktuelle debatter og ikke mindst over 80 udstillere af produkter og løsninger med bæredygtige tiltag. Det vil være ny viden og inspiration til at alle i byggebranchen, der vil være med til at skubbe på den bæredygtige agenda. 

Vil du inspireres og blive klogere? Eller vil du være med til at skubbe på agendaen? 

Så skal du helt sikkert lægge vejen forbi Aarhus Congress Center på onsdag og torsdag den 10. og 11. april. Der er gratis adgang for alle. 

Hent din gratis billet her!

Unik mulighed for netværk

Sidste år samlede Building Green Aarhus over 3000 besøgende, så det er også en oplagt mulighed for at få udvidet sit professionelle netværk og være med der, hvor det sker. Der vil være arkitekter, ingeniører, byudviklere, entreprenører, håndværkere og mange andre fra alle led i byggebranchen. 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.049