23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi ses på Building Green Aarhus – er du tilmeldt?

I morgen onsdag den 10. april ruller vi den grønne løber ud og inviterer byggebranchen indenfor til to dage med bæredygtighed og livgivende byer.

Har du husket at hente din GRATIS billet til Building Green Aarhus? Ellers kan du gøre det lige her.

I morgen og torsdag den 10. og 11. april danner Aarhus Congress Center rammen for en stor vidensfest for byggeriet. Du får stillet skarpt på temaet 'Livgivende byer og arkitektur'. Du kan se frem til at opleve 80 talere på 3 scener, der alle vil dele deres viden med dig. Du kan også være en del af spændende debatter, der går i dybden med aktuelle emner.  

Vi åbner dørene klokken 9, og vi fortsætter helt til klokken 16.30 onsdag og 16.00 torsdag. Der er gratis garderobe til dit overtøj, og du kan købe frokost, kaffe, kage mv. i cafeområderne.

Vær med til at bruge to dage på at sætte fokus på bæredygtighed og livgivende byer. Vi lover, du går derfra med en masse ny viden og inspiration. 

Oplev den store udstilling 

Lige nu arbejder over 80 udstillere hårdt på at gøre deres stande klar til i morgen. Der bliver bygget og pakket ud til den store guldmedalje. Men de skal nok blive helt klar, så du kan gå på opdagelse i alle de mange materialer, produkter og løsninger. Husk også at kigge forbi de 4 spændende specialudstillinger. Smugkig på alle udstillerne her. 

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så sørg for at hente din gratis billet allerede i dag, så sparer du tid i indgangen i morgen. Hent den her!

Vi glæder os til at tage imod dig! 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047