23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye medarbejder ved Molio

Vi byder velkommen til...

Meck Nørgaard Jensen, er tiltrådt som Content Manager i Molio's marketingafdeling, hvor han bl.a. skal være med til at sikre synligheden for Molios digitale værktøjer. Meck kommer fra en stilling som Digital Marketing Specialist i Bossard Denmark A/S og er uddannet i international marketing og salg med fokus på sociale medier i B2B salg og markedsføring. 

Jonas Krat, er tiltrådt som IT-projektleder i en nyetableret IT-enhed som skal sikre den forsatte digitalisering og udvikling af Molio's digitale løsninger til bygge- anlægsbranchen, og sammenhængen på tværs. Jonas kommer fra en baggrund som teknisk projektleder i web/reklame bureau og har de seneste 10 år siddet med kundesiden hos FDM og Ejendomstorvet.

Kristian Brink, er startet i en nyoprettet stilling som Projektleder for digitale værktøjer, hvor han bl.a. skal implementere AI i Molio's byggedata. Kristian kommer fra en rådgivende ingeniørvirksomhed, hvor han har siddet med BIM og IKT-ledelse og er uddannet som civilingeniør inden for bygningsdesign. 

Flemming Hansen, er tiltrådt som Financial revisor i Molio's økonomiafdeling, hvor han bl.a. kommer til at arbejde med projektregnskaber, forecast og budgetter. Flemming har tidligere arbejdet som Financial controller i bl.a. medie, transport og feriebranchen og har en uddannelsesmæssig baggrund som revisor.

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Send til en kollega

0.067