23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Junget støtter håndværkerdrømme og er stolt sponsor ved DM i Skills.

En event, der giver os en unik mulighed for at støtte erhvervsuddannelserne og de unge talenter, der brænder for deres fag og håndværk. Ses vi til DM i Skills i Roskilde i næste uge?

Junget A/S, som førende leverandør af værktøj og maskiner til træbearbejdningsindustrien, er stolt over at annoncere sit sponsorat ved DM i Skills 2024, en begivenhed dedikeret til at fremhæve og hylde talenter inden for erhvervsuddannelserne. Samtidig markerer vi lanceringen af en ny serie af Robland snedkerimaskiner, som nu er tilgængelige på junget.dk

Junget A/S's engagement i DM i Skills 2024 understreger vores interesse for håndværk og uddannelse. "Som sponsor ved DM i Skills får vi en unik mulighed for at støtte de unge talenter og fremtidens snedkere i Danmark . Det er vitalt for træindustriens fremtid, at vi sikrer en strøm af dygtige fagfolk, der kan videreføre branchens stolte traditioner," siger Jan Weier, direktør hos Junget.

I tæt samarbejde med tekniske skoler har Junget i de seneste år engageret sig direkte i uddannelsesforløbet ved at afholde inspirationsdage, hvor studerende har haft mulighed for at dykke ned i de nyeste maskin- og værktøjsløsninger. Dette initiativ har vist sig at være en stor succes, med studerendes tydelige engagement og ambition om at mestre deres håndværk.

Ved årets DM i Skills vil Junget stille en række Robland snedkerimaskiner til rådighed, inklusiv fræsere og rundsave, som tidligere har vist deres værd ved svendeprøverne på Roskilde Tekniske Skole. Disse maskiner repræsenterer moderne teknologi, der kan leveres på kort tid til en overkommelig pris. Maskiner, som er designet til at optimere præcision og effektivitet i håndværket.

Lanceringen af Robland snedkerimaskinerne på junget.dk er et vigtigt skridt for Junget i vores mission om at kunne tilbyde maskinløsninger til alle kunder. "Vores mål er at sikre, at vi har et sortiment, der passer til alle - lige fra nystartede møbelsnedkere til store vinduesfabrikker. Med udgangspunkt i kundernes behov for præcision, fremføringshastighed og produktivitet, har Junget altid en maskinløsning, der passer til opgaven. Robland serien repræsenterer kvalitetsstandardmaskiner, og vi er begejstrede for at kunne forhandle disse produkter i Danmark," tilføjer Jan Weier.

Junget A/S ser frem til DM i Skills 2024 og det fortsatte samarbejde med tekniske skoler og studerende, som sammen former fremtiden for håndværk og træindustrien.

For yderligere information om Junget A/S's produkter og engagement i DM i Skills, besøg venligst junget.dk.

Vi håber at vi ses til DM i Skills 2024

Junget A/S
Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36947578

Kontaktperson

JVB
Jane Vraa Baiemler
Marketingansvarlig
+45 89365583 jvb@junget.dk

Send til en kollega

0.053