23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UDDANNELSE: Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

Som rådgiver eller projekterende på et bæredygtigt byggeri, skal du være den der kan stille de relevante spørgsmål, foretage de relevante analyser på rette tidspunkt, bruge de relevante værktøjer samt realisere begrebet bæredygtighed igennem byggeriets processer.

Gennem 6 workshops og 3 webinarer bliver du ført igennem, hvad du bør vide om begrebet bæredygtighed inden for byggeriet. Der opnås en grundig viden om, hvordan begrebet realiseres gennem byggeriets processer – hvad bæredygtighed i praksis betyder, hvilke valg og implikationer det fører med sig og hvordan man arbejder konkret med bæredygtighed gennem byggeprocessen, fra design til konkrete valg og beregninger.

Uddannelsen har gennem årene etableret sig som standard i branchen, da den ikke anviser ét bestemt certificeringssystem, men giver en bred forståelse for, hvordan man kan opnå mere bæredygtighed og cirkularitet i byggeri. Dermed rustes du  til at levere bæredygtighed på flere forskellige parametre, alt afhængig af bygherrens og omverdenens krav.

Opstart 15. august 2024 i Middelfart
Opstart 20. august 2024 i Ballerup

Læs mere

 

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Send til en kollega

0.079