23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klar til DGNB

Danske Malermestre har fået sin egen, grønne, konsulent. Kimmie Bourskær har bestået eksamen som DGNB-konsulent under Rådet for Bæredygtigt Byggeri. Og Klima- og miljøudvalget er blevet rustet med en konsulent med fingeren på den grønne puls.

Det eneste, der er helt sikkert, er, at klimakravene kun vil blive skærpet de kommende år. Grøn omstilling og bæredygtighed er kommet for at blive. Og da byggeriet alene i Danmark står for lige knap en tredjedel af den samlede CO2-udledning vil bygge- og anlægssektoren også blive mødt med markante krav. 

Også medlemmerne af Danske Malermestre vil møde de nye tider og blive mødt med krav om dokumentation for deres materialers påvirkning af miljøet. Men hvordan skal man lige håndtere de mange krav? Her er der nu hjælp at hente i organisationen, da fagretlig konsulent, Kimmie Bourskær, nu også er uddannet DGNB-rådgiver. Hun har netop bestået sin DGNB-eksamen under Rådet for Bæredygtigt Byggeri, det tidligere Green Building Council. 

- Så står man som malermester med et problem i forbindelse med dokumentation, når man skal aflevere et tilbud, eller er man i tvivl om, hvordan man helt konkret griber et tilbud med særlige krav til bæredygtighed og CO2-udledning an, ja så kan man ringe, og så kan jeg forhåbentlig hjælpe, forklarer Kimmie Bourskær.

- Mange af de helt store malervirksomheder er langt fremme og har allerede deres egne bæredygtighedsspecialister, men jeg kan hjælpe mange af vores mindre medlemmer med at svare på spørgsmål, siger hun og fortsætter: 

- Det er også her, pjecen skal være en hjælp. Sådan helt nede på jorden og forklare, hvordan du som malermester griber kravene an. 

Læs artiklen Klar til DGNB i Danske Malermestre nr. 3 

Foto Alex Tran

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047