23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anvend lim i stedet for tape til din papemballage

Vidste du, at du kan anvende lim i stedet for tape til din papemballage? Hos Dana Lim begyndte vi tilbage i januar selv at ombygge en af vores gamle tapemaskiner, så der i dag bliver anvendt hotmelt i stedet for tape til at lukke vores papemballage.  

Hos Dana Lim begyndte vi tilbage i januar selv at ombygge en af vores gamle tapemaskiner, så der i dag bliver anvendt hotmelt i stedet for tape til at lukke vores papemballage.  

Og den gode nyhed er, at det heldigvis ikke kræver større ændringer i din produktion, hvis netop din virksomhed ønsker at gøre brug af samme limløsning til din papemballage. Her er det nemlig muligt at ombygge din pakkemaskine, så det blot er selve tapeenheden, der skal udskiftes med et limanlæg. Skal Dana Lim hjælpe din virksomhed med at finde den ideelle limløsning?  

Vores industriteam står altid klar til at rådgive dig, så vi sammen kan finde frem til hvilken løsning, der passer til din specifikke produktion. Derfor er du til hver en tid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på deres kontaktinfo her.

Dana Lim A/S.

Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49294514
P nummer: 1001930129

Kontaktperson

RG
Rass Gottschalck
Marketingchef
+4466 29104466 rg@danalim.dk

Send til en kollega

0.095