23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scantruck til liftmesse med to brandvarme nyheder

Klar til premiere på unik terrængående mastlift fra Platform Basket og de allerførste saxlifte fra Manitou

Der kan gå længe imellem de helt markante nyudviklinger på markedet for lifte. Helt naturligt betragtes mindre forandringer og facelift af eksisterende modeller som spændende nyheder. Når Scantruck stiller op til Dansk Liftmesse 2024 i Slagelse torsdag den 16. og fredag den 17. maj, bliver det med to brandvarme nyheder, som ventes at vække stor opmærksomhed blandt lift-folket.

”Platform Basket har bygget en terrængående mastlift på larvebånd og med støtteben. Den er døbt Heron 10 og er ganske unik. Den italienske fabrik er i forvejen kendt for især bæltedrevne bomlifte. Nu tilføjer Platform Basket så en mastlift, som også er på bælter. Mig bekendt er der ikke andre lift-producenter, der laver mastlifte på larvebånd”, fortæller lift-ekspert Flemming Jakobsen hos Scantruck.

Heron 10 har, som modelbetegnelsen antyder, en arbejdshøjde på 10 meter. Mandskabskurven med kapacitet til 230 kg kan nå ud på en rækkevidde på 3,46 meter. Og kan den altså komme frem også i ujævnt terræn og slå støttebenene ud til en sikker arbejdsposition. Maskinen fås både i en diesel-version og en el-drevet udgave.

 

Første saxlifte fra Manitou

Maskingiganten Manitou har åbnet døren til en helt ny maskintype med lanceringen af fabrikkens allerførste saxlifte.

I forvejen producerer Manitou både mastlifte og bomlifte til såvel diesel- som el-drift. Nu er sortimentet øget med en serie på tre saxlifte. De første saxlifte fra Manitou i det hele taget.

”Vi når at få en af de nye Manitou-saxlifte med til Dansk Liftmesse som en absolut premiere. Der bliver tale om den mindste i trekløveret af elektriske saxlifte på 8, 10 og 12 meter, Manitou SE0808, som har kapacitet til at have op til 230 kg med op i kurven. Det samme gælder for den lidt større SE 1008, mens den store 12 meter lift SE1212 kan have 350 kg med”, fortæller Flemming Jakobsen.

Foruden Platform Basket og Manitou, har Scantruck også tyske PB Platforms lifte i kataloget. PB er en af blot tre lift-producenter i verden, der laver de helt store saxlifte, hvor største model har arbejdshøjde på hele 37,5 meter og en bæreevne på op til 750 kg. Oppe i højden byder den største PB på et arbejdsareal på over 20 kvadratmeter.

 

Scantruck i front

Tre store og markante mærker sender Scantruck op i toppen både på det danske liftmarked og naturligvis også blandt udstillerne på Danske Liftmesse. Den afvikles hos ZBC Transport & Logistikskolen i Slagelse, og messen er vokset i både omfang og indhold, siden den første liftmesse blev afviklet i fjor. Med ikke færre end seks nye har messen i år 19 udstillere.

”Jeg forventer som minimum samme succes som, da vi afviklede den første liftmesse i 2023. Messen er vokset, så det vil undre mig, hvis vi ikke får flere besøgende. Og vi glæder os hos til Scantruck til at være sammen med vores konkurrenter på lift-fronten. Selv om vi konkurrerer om kunderne, er der en rigtig god og afslappet stemning og et godt netværk mellem firmaerne”, siger salgskonsulent Flemming Jakobsen hos Scantruck.

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485409
P nummer: 1003713224

Kontaktperson

EB
Else Bach
Marketingkoordinator
+45 96147103 else@scantruck.dk

Send til en kollega

0.062