23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NOMINERET til prestigefyldt pris

Blandt de nominerede til årets særpris fra IVÆKST, som hylder iværksættere og vækstvirksomheder, finder man i år det aalborgensiske brødrepar Martin og Thomas Brinkmann-Pedersen fra Erenfred Pedersen A/S

Årets særpris hylder etablerede virksomheder, der har fremtidssikret deres forretning ved hjælp af en gennemgribende digitalisering og har derfor også fået tilnavnet: Årets Digitale Omstilling.

Med Årets Digitale Omstilling hylder IVÆKST derfor etablerede virksomheder, der har trodset deres offline komfortzone og bragt virksomheden ind i den digitale tidsalder, ved at digitalisere dele eller hele kerneforretningen.

Årets særpris er i øvrigt i tråd med Global Entrepreneurship Week 2016 (gew.dk), der sætter fokus på digitalisering. Ifølge tal fra Erhvervsstyrelsen har Danmark et underskud på over 20 milliarder på vores e-handelsbalance (tal iflg. Erhvervs- og Vækstministeriet). Det skyldes især, at kun hver fjerde danske mindre eller mellemstore virksomhed bruger internettet til mere end det basale (BCG analyse), mens 79% af danskerne handlede på nettet i 2015 (tal iflg. EU-Kommissionen). Mindst 75% af vores danske SMV'er går glip af et enormt vækstpotentiale online.

 

Danske iværksætterhelte bliver fejret
IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Prisen uddeles til virksomheder, der har udmærket sig på vækstskalaen, og handler om den gode iværksætterhistorie. Derfor er IVÆKSTprisens vindere ikke bare iværksættere, der oplever økonomisk succes men i lige så høj grad ildsjæle, der bryder rammerne og inspirerer andre med deres innovative ideer og vovede iværksættereventyr.

Det er publikum selv,, der har indstillet virksomhederne til nominering. Herefter udvælger en jury de bedste kandidater, og til sidst er det igen op til publikum at stemme på de kandidater, de finder mest værdige. Det er blandt andet IVÆKSTs 65.000 brugere, der indgiver deres stemmer. Succesfirmaer som GoMore, Billetto, CLC Bio og Zetland har tidligere kunne kalde sig vindere af IVÆKSTprisen - en pris der ofte har hjulpet iværksættere med at tage springet fra lovende til etableret virksomhed.

“Jeg tør godt sige, at uden IVÆKSTprisen ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag,” siger urdesigner Christina Hembo fra Christina Design London. Christina Hembo vandt IVÆKSTprisen i både 2008 og 2009 og er i dag god for mange millioner.

Serieiværksætter Casper Blom er enig. Han vandt prisen Årets Unge Håb i 2012, og har i en alder af 23 år været involveret som partner eller ejer i 10 forskellige succesfulde virksomheder.

 “IVÆKSTprisen er mere end bare en anerkendelse. Det har været en kickstarter for både min og mange andre iværksætteres karriere. IVÆKSTprisen er ofte en rigtig god indikator for, hvem der bliver de næste store iværksætterstjerner i Danmark,” siger Casper Blom.

Jury hylder iværksætterpionerer
Den eneste pris, der er ude af publikums hænder, er Årets Jurypris, som kåres af IVÆKSTprisens jury. Årets Jurypris gives til en markant iværksætterprofil, som har gjort noget særligt for Danmarks iværksættermiljø og den nationale vækst i det hele taget. Tidligere vindere af Juryprisen er blandt andet Asger Aamund, Claus Meyer og Peter Aalbæk.

IVÆKSTprisen er arrangeret af erhvervsportalen IVÆKST i samarbejde med Google, PwC, Codan og ASE. Det er repræsentanter fra topledelsen hos disse firmaer, der udgør IVÆKSTprisens jury. IVÆKSTprisen blev første gang uddelt i år 2008.

Om Martin og Thomas Brinkmann-Pedersen løber med prisen afsløres ved prisuddelingen der finder sted den 23. november.

Skal Martin og Thomas løbe med prisen? 
Du kan gøre en forskel.
Stem: https://ivaekst.dk/ivaekstprisen/ivaekstprisen-2016-de-nominerede

Erenfred Pedersen A/S
Rebslagervej 7
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16731803
P nummer: 1002983719

Kontaktperson

Julie Aaen Kjelgaard
E-business
jak@ep.dk

Send til en kollega

0.109