23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Miljø og arbejdsmiljø følges hånd i hånd hos Dansk Byggekomponent ApS

Et godt arbejdsmiljø og gode produkter for miljøet skal følges hånd i hånd, og det gør det hos Dansk Byggekomponent ApS, der fremstiller gode byggekomponenter til opstropning af kloakker og fastgørelse af gulvisolering.

Et godt arbejdsmiljø, med ergonomisk gode løsninger, er altafgørende for en god byggeoplevelse, og en god fornemmelse af at gå på arbejde - også mandag morgen! Dansk Byggekomponent ApS lægger sig i selen for at udvikle og producere byggekomponenter der er behagelige at arbejde med, og som tilgodeser miljøet mest muligt for løsning af opgaven.

Vores opstropninger til kloak er udformet så de kan monteres med hænderne, helt uden brug af værktøj. De er lavet med rundede kanter og behageligt design, der ikke kan sættes forkert sammen - så en nem, sikker og prisbillig løsning. Samtidig løser de en hel række byggetekniske problemstillinger mht. varmeledning med deraf følgende galvanisk tæring i bærende konstruktioner, vores produkter er ikke varmeledende, de er tryk og trækfaste, og kan recycles 100 %. Dette giver, sammmen med en fabrik der producerer på 100 % CO2 neutral strøm i Danmark, de optimale betingelser for miljøet og løsningen af opgaven.

Vores nye produkt, isoleringsopstropningen, eller isoleringsskruen, er ligeledes udført i glasarmeret nylon der kan recycles 100 % på fabrikken i Farum. Dansk produceret, just in time, og med korte fragtruter i DK. Alt sammen til glæde for miljøet, disse produceres ligeledes på fabrikken med 100 % CO2 neutral strøm.

Så støt op om danskproducerede produkter, det er mere end nogensinde vigtigt at tænke ind i alle led, fra projektering og helt til montøren fastgør komponenterne - sørg for et godt arbejdsmiljø og danske produkter der løser opgaven mest miljøvenligt.

Kig nærmere på: www.dbk-aps.dk

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.097