23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksponentiel vækst med ACC hos UBBE Rådgivende Ingeniører

Med fuld adgang til Autodesk Revit, kan medarbejderne i UBBE Rådgivende Ingeniører tegne og modellere i 3D, og med Construction Cloud kan disse tegninger og modeller nemt deles med andre interessenter, ligesom feedback og kommentarer understøttes heri. Det har gjort projekteringen endnu mere detaljeret og samarbejdet med eksterne såvel som interne personer er blevet bedre.

UBBE Rådgivende Ingeniører er en virksomhed, der stolt repræsenterer faglig kompetence og ekspertise inden for rådgivning og byggeri. Fra hovedkontoret i Silkeborg fokuserer de på at skabe bygbare løsninger, der ikke blot er fremtidssikrede og økonomisk bæredygtige, men som også skaber optimale forhold for slutbrugerne i brugen af bygningerne.

Komplekse projekter

UBBE Rådgivende Ingeniører er dedikerede i deres tilgang til projekteringsarbejdet, hvor de udelukkende anvender 3D-modellering. Dette er en bevidst strategi designet til at styrke projektkommunikationen og eliminere potentielle udfordringer, der kan opstå ved arbejde i 2D.
Denne tilgang afspejles tydeligt i form af forebyggelse af kollisioner, eliminering af fejlinstallationer og reduktion af nødvendige ændringer i opgaveløsningen. UBBE Rådgivende Ingeniører anerkender samtidig kompleksiteten i at sikre præcis kommunikation og opdateret dokumentation i byggeprocesser, især når flere samarbejdspartnere er involveret.
Derfor søger virksomheden en komplet løsning, der effektivt samler og administrerer relevant dokumentation samt rummer 3D-modeller. Dette sikrer ikke kun en mere strømlinet og effektiv arbejdsproces, men også et professionelt resultat i alle faser af deres ingeniørrådgivning.

Projektering i 3D

UBBE Rådgivende Ingeniører har en strategi om at projektere og tegne i 3D, samt at optimere samarbejdet og kommunikationen med kunder og samarbejdspartnere. De har et klart mål for, hvordan projekter i fremtiden skal håndteres, så der spildes mindst muligt tid og ressourcer. Det giver bedre og hurtigere projekter, mere tilfredse kunder og bedre arbejdsoplevelser for kolleger og samarbejdspartnere.

Komplet løsning til optimeret projektering

Efter forudgående research kontaktede virksomheden Tick Cad for at få sparring til den helt rigtige løsning. 
Med behovet for bl.a. 3D-projektering og styrket projektkommunikation faldt valget på AEC Collection og Autodesk Construction Cloud (ACC). Med bl.a. fuld adgang til Autodesk Revit, kan medarbejderne i UBBE Rådgivende Ingeniører tegne og modellere i 3D, og med ACC kan disse tegninger og modeller nemt deles med andre interessenter, ligesom feedback og kommentarer understøttes heri.
Det har gjort projekteringen endnu mere detaljeret og samarbejdet med eksterne såvel som interne personer er blevet bedre.

Hurtigere samarbejde på tværs

Med AEC Collection og ACC implementeret oplever UBBE Rådgivende Ingeniører, at fejl og mangler opdages langt hurtigere i projekteringen, ligesom ændringer og rettelser let formidles mellem de relevante parter til rette tid. Det betyder bl.a. at samarbejdet internt såvel som eksternt er styrket, kommunikationen understøttes og dokumentationen er altid opdateret og tilgængelig.
Med implementeringen af løsningen lever UBBE Rådgivende Ingeniører i høj grad op til deres vision om at omdanne kunders behov til konkrete, realiserbare løsninger gennem rådgivning skræddersyet til de enkelte projekter. 

”Fejl og mangler bliver opdaget hurtigt i vores arbejdsproces og vi får hurtigere rettet disse fejl med arkitekter og konstruktionsingeniører. På den måde får vi afleveret nogle 3D-modeller af høj kvalitet,” Ashkan Aliloo Madsen, BIM Manager, UBBE Rådgivende Ingeniører

En fremtid i vækst

Med en samlet løsning af Autodesk-produkter samt sparring med Tick Cad er UBBE Rådgivende Ingeniører rustet til en fremtid, der bl.a. byder på flere komplekse projekter og en ambition om at vækste virksomheden 100% målt på antal ansatte i løbet af 2024.

”Samarbejdet med Tick Cad er fedt. Vi er selv en lille virksomhed, som har fokus på fleksibilitet og hastighed, og noget af det, jeg er helt vild med ved Tick Cad, er, at det er nøjagtig de samme værdier, vi kigger ind i her,” Kasper Ubbe Nielsen, CEO, UBBE Rådgivende Ingeniører.

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

KHdL
Karina H. de Lichtenberg
+45 72 118 184 kl@tickcad.dk

Send til en kollega

0.048