23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UDDANNELSE: Certificeret projektleder i byggeri

Metoder, værktøjer og praktiske handlekompetencer til at planlægge, styre og lede projekter med succes i såvel projektering som udførelse af byggeriet

Som projektleder skal du først og fremmest vide, hvilke redskaber, der giver værdi og fører til succesfulde projekter. Men god projektledelse handler også om personlig udvikling. Med vores certificerede projektlederuddannelse lærer du at forstå din personlige rolle som projektleder, samt de tekniske ledelseskompetencer med særligt fokus på styring af projekter.

Vi tager udgangspunkt i din personlige profil, adfærd og kommunikation. Du udarbejder en DiSC-personprofil og opnår bedre forståelse for din adfærd som projektleder. Denne indsigt giver dig nye handlemuligheder i samspillet med andre, fordi du lærer at målrette din kommunikation til personer med forskellige profiler. Samtidig arbejder vi med kommunikationstræning, effektiv mødeledelse, konstruktiv feedback, konflikthåndtering og den vanskelige samtale.

Du bliver undervist af branchens førende eksperter, og hele vejen igennem har vi fokus på at koble undervisningen og teorien op på din egen praksis, så du kan implementere den viden, du tilegner dig, og anvende den direkte i din hverdag. 

Opstart den 21. maj 2024 

Læs mere

 

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Send til en kollega

0.064