23948sdkhjf
Del siden
Annonce

B-s1,d0 Brandgodkendte Paneler

Vesterby Trætenik A/S – producent af B-s1,d0 paneler til vægge og loft, hvor krav til design, akustik og det tekniske, herunder brandtekniske, indfries til fulde.

Fra produktionsvirksomheden, Vesterby Træteknik A/S, i Vestjylland sendes B-s1,d0 brandgodkendte paneler iht. BR18 samt den europæiske standard EN 13501 ud til byggeprojekter i Danmark og Norden. Projekter, hvor paneler udgør beklædningsmaterialet, der monteres på vægge og loft. 
Vesterby samarbejder direkte med landets bygherrer og deres entreprenører og har med projekter såsom Danske Banks Domicil, HimmerLand Resort, Danish Crown hovedkontor og Flugt Museum en finger på pulsen ift. tendensen i panelers design og udtryk. Samtidig er branddokumentationen på plads og ikke noget, som Vesterby går på kompromis med.

Længe har lamelpanelerne været det foretrukne panel, men de massive og perforerede paneler gør nu i højere grad deres indtog i bygherres ønsker og arkitekters tegninger. 
Vesterby er specialiseret i at tilpasse produktionen af paneler, så krav til både design, akustik og det tekniske, herunder brandtekniske, indfries til fulde.

Det perforerede panel består af en finéret krydsfinérplade, hvori vi gennem CNC-bearbejdning som hul perforering, mikro perforering og slidsning giver panelet dét udtryk, som efterspørges. Det perforerede panel lakeres herudover med brandneutral lak, og her åbner der sig en verden af muligheder. Lakken kan tones med både RAL- og NSC-numre, mens den bagvedliggende akustikdug også kommer i flere farver og kan bestilles i RAL-numre.
Dette åbner døren for kreativitet, visualitet og balance i designet af det perforerede panel til både væg og loft. 

Det B-s1,d0 brandgodkendte perforerede panel fås i to serier hos Vesterby: Vesteby FireStop og Multipanels. Paneler i Vesterby FireStop serien er specialdesignet og produceret, mens Multipanels er standardiserede paneler med enkelte valgmuligheder. Samtidig er Multipanels en lagervare og kan leveres efter få dage.

Læs mere og se kontakt på: www.vesterbypaneler.dk

Vesterby Træteknik A/S
Thorsvej 12-14
6862 Tistrup
Varde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12371330
P nummer: 1000376359

Kontaktperson

SH

Send til en kollega

0.049