23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Logistikcenter i Kastrup opnår LEED Platin certificering

Jönsson kan med stolthed, og nu på skrift, fortælle at projektet på Kystvejen i Kastrup, har modtaget sit certifikat på LEED Platin. Dermed er Jönssons første LEED projekt officielt afsluttet.

Ambitionen var fra start at opnå minimum GULD certificering men med ønske om Platin. Tiltag for opnåelse af Platin indebærer blandt andet omfattende en commissionings proces på de tekniske installationer og klimaskærmen, LCA-optimeringer af bygningen med fokus på EPD’er og udvælgelse af materialer med lav afgasning og stor andel af genbrugsmateriale. Der er ligeledes udformet en bygningssimuleringen af hele bygningen på rumniveau, som dokumenterer en energibesparelse på 63,5 % i energiomkostning og 71,16 % besparelse i drivhusgasemissioner i forhold til ASHRAE 90.1-2016.

Jönsson vil i forbindelse med certificeringen gerne takke alle involverede for det gode samarbejde: Bygherre AEW, Krifcon v/Fleming J. Kristensen, KHR v/ Anders Rieber og Peter Nielsen, AFRY v/Piotr Pawel Podhajny og Klaus Nielsen AS v/Jacob Andersen og Lisbeth Andersen.

Vil du vide mere om, hvad LEED certificering er, så klik her.

Og læs mere om selve byggeriet her: Logistikcenter Kastrup

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

TN
Thomas Norman
tn@jonsson.dk

Send til en kollega

0.063