23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gødvad Børnehus: Et eksempel på bæredygtig arkitektur

Areco Profiles har en vision om at omdefinere byggeri gennem innovation og bæredygtighed. Et konkret eksempel på denne vision er Gødvad Børnehus, et nytænkende projekt beliggende på kanten af Silkeborg-forstaden Gødvad. Bygningen integrerer smukt moderne design med traditionelle materialer, og Arecos Pandeplade er hjørnestenen i dette projekt.

Pandepladen, som Areco Profiles er kendt for, har oplevet en sand renæssance i moderne arkitektur. Oprindeligt brugt på gårde, har denne løsning nu fundet sin vej ind i arkitekttegnede projekter overalt fra børnehaver til boligkomplekser. Gødvad Børnehus er et levende eksempel på denne trend. Med sin mørk silver farvede overflade passer pandepladen perfekt ind i den naturlige omgivelse og understreger bygningens fokus på æstetik.

En af pandepladens største fordele er dens holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold og tidens tand. Dette gør det til en ideel løsning for bygninger, der kræver langvarig ydeevne og minimal vedligeholdelse. Samtidig er pandepladen fremstillet af genanvendelige materialer og kan genbruges efter endt levetid, hvilket reducerer affaldsmængden og minimerer miljøpåvirkningen.

Ud over sit æstetiske udtryk er Gødvad Børnehus designet med beboernes trivsel for øje. Bygningen kan rumme op til 156 børn og har fleksible grundplaner for at imødekomme fremtidige behov. Hvert klasseværelse åbner direkte ud til legepladsen, hvilket skaber en åben forbindelse mellem indendørs og udendørs rum.

Areco Profiles er stolte af at have bidraget til dette projekt, der repræsenterer vores engagement i arkitektur, samt vores evne til at kombinere traditionelle materialer med moderne design. Her er Gødvad Børnehus mere end bare en bygning; det er et symbol på engagementet i at arbejde med en bæredygtig fremtid.  Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at forme fremtiden for byggeri, hvor langtidsholdbarhed og innovation går hånd i hånd.

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638
P nummer: 1000131421

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.047