23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Guide: Bliv klædt på til sommeren med J.A.K.

Sommeren er snart over os, og det betyder derfor flere lysere timer, lunere vejr og ikke mindst ændringer i garderoben! Vi har derfor samlet nogle udvalgte favoritter, så du kan blive klædt godt på til sommerens mange gøremål. Heriblandt finder du alt lige fra produkter til haven, kontoret, byggepladsen, produkter til udendørs aktiviteter og meget mere.

J.A.K. Workwear klæder dig på til haven:
Hvad end du er typen der har grønne fingre, der nyder en tur i haven eller blot ønsker noget pasende tøj til en afslappet grillaften, så er det altafgørende, at have udstyret i orden. Vi hos J.A.K. sørger for at klæde dig på fra top til tå. 

Maxiflex, Arbejdshandske | 34874
Uanset om du graver, planter eller beskærer kan du bekymringsfrit gå i haven med denne slidstærke arbejdshandske fra Maxiflex. Handsken er designet i et åndbart og sømløst stof, velegnet til forskellige arbejderopgaver takket være dens fremragende fingerfærdighed og greb. 

Find den på vores hjemmeside HER.


J.A.K. Workwear klæder dig på til sporten:
Det gode vejr lægger i høj grad op til flere udendørsaktiviteter. Så er du typen, der nyder en omgang padeltennis med vennerne, en løbetur i skoven eller måske bare et sporty udtryk til hverdag? Så har vi hos J.A.K. helt sikkert, det du står og mangler. 

Craft, Løbesko | 1908265
Med denne løbesko fra Craft får du effektiv ventilation, god fleksibilitet og støtte til neutral løbestil. Skoene er perfekt til både interval og længere distancer.

Find den på vores hjemmeside HER.


J.A.K. klæder dig på til kontoret:
Sidder du på kontor, og har du brug for at give garderoben er frisk pust inden sommeren for alvor er her? For nogle kan det være udfordrende at finde tøj, når varmen først melder sin ankomst. Derfor har vi samlet nogle produkter, hvor du kan føle dig komfortabel og stilet på en og samme tid. 

Seven Seas, Business skjorte | S70
Med denne moderne business skjorte i et modern fit, får du et klassisk men moderne udtryk, hvad end du ønsker at bære skjorten åbent eller lukket. Skjorten er lavet af 100% bomuld og er derfor perfekt til sommerens lunere temperaturer. 

Find den på vores hjemmeside HER.


Bliv klædt på til byggepladsen:
For de hårdarbejdende der arbejder udendørs i løbet af sommermånederne, kræver det en fleksibel påklædning, hvor du kan tilpasse din påklædning efter vind og vejr samt forskellige arbejdsforhold. Vi har derfor samlet nogle produkter, som forhåbentlig vil gøre din arbejdsdag langt mere funktionel og komfortabel. 


Arbejdsshorts, Basil | 104198
Med disse arbejdsshorts fra Carhartt er du sikret optimal komfort og bevægelighed dagen lang. Denne letvægtsshorts har en stretchy pasform, hvilket giver dig den ultimative frihed uden det mindste besvær. 

Find dem på vores hjemmeside HER


J.A.K. Workwear klæder dig på til festivallen:
Har du planer om, at ramme en af sommerens mange festivaller? Vi hos J.A.K. har samlet nogle produkter, som vi mener er uundværlige, når du rammer festivalerne landet over. 

Carhartt, Bæltetaske | B0000401 
Med denne vandafvisende bæltetaske fra Carhartt, er du sikret en trofast følgesvend  gennem hele sommeren. Taskens rummelighed gør det muligt for dig, at have alle dine småting med dig, så du både har plads til mobil, nøgler, pung, oplader og meget mere.

Find den på vores hjemmeside HER.

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.062