23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LYTT digitaliserer Nye læringslandskaber – Nyhedsbrev fra GCDK maj ´24

Interview med LYTT Architecture, BIM-objekter af IBF støttemure, debatindlæg om byggeriets dataforbrug, Tips & Tricks om AI og LCA i Canada. Der er nyhederne i majudgaven af GCDKs nyhedsbrev.

Hvordan arbejder en af landets største landskabstegnestuer med LCA-beregninger og BIM?

Vi har talt med Frank Hasling Pedersen, projektleder og  BIM-ansvarlig, og Karen Marie Fisker Langkjer, partner og bæredygtighedsansvarlig hos LYTT Architecture, om deres tilgang til landskabsarkitekturen.

Vi kommer også ind på vores fælles projekt omkring udviklingen af en metode for LCA-beregninger på landskabsprojekter, og hvordan Archicad bidrager positivt til deres workflow. 

Du kan læse interviewet med LYTT Architecture her →

Derudover har vi valgt at bringe følgende nyheder i nyhedsbrevet

BIM-objekter fra IBF 

Sammen med ArhciRADAR har vi produceret BIM-objekter af en række af IBFs produkter til Archicad. 

”Det var faktisk en direkte opfordring fra en kunde, som satte os i kontakt med GRAPHISOFT Center Danmark, der har hjulpet os med at udvikle BIM-objekterne. Vi er stolte af at være den første danske betonleverandør, som har BIM-objekter til Archicad,” fortæller Bent Bredland Bendtzen, salgschef hos IBF. 

Læs mere om BIM-objekter fra IBF →

Data er byggeriets usynlige klimasynder

Data er en overset klimasynder, der spiller en stadig større rolle for byggebranchens CO2-udledning. Sammen med Lotte Nyboe fra insearch.dk og François Picard fra Teknologisk Institut har Thomas Graabæk skrevet et debatindlæg til Altinget, hvor de kommer med fem råd til, hvordan byggebranchen kan minimere sit databaserede-energiforbrug. 

Læs mere om byggebranchens dataforbrug →

Tips & Tricks webinar om renderinger med kunstig intelligens  

Med Archicad AI Visualiser kan du ved hjælp af kunstig intelligens lave visualiseringer ud fra dine skitsemodel i de helt tidlige designfaser. 23. maj mellem 14 og 15 tager vi dig gennem processen og viser de mange muligheder Archicad AI Visualiser giver dig.

Webinaret finder sted d. 23. maj mellem 14 og 15, og sædvanen tro er det gratis at deltage i vores Tips & Tricks webinars

Tilmelding til Tips & Tricks →

DesignLCA i Canada

Senere på måneden er canadiernes tur til at blive klogere på LCA, den danske og europæiske LCA-lovgivning og openBIM. Og så bliver de også introduceret til DesignLCA, hvor de kan beregne klimaaftrykket af deres projekter direkte i BIM-program. 

Det sker når Thomas Graabæk og Sidsel Maria Vincents Jansen fortæller om klimalovgivning på et hybridevent arrangeret af openbuilding.ca i Toronto.

Nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark? 

Hvis du vil holde dig opdateret om byggeriets digitalisering, læse interviews med udvalgte aktører eller vide mere om LCA, kan du tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev →  

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.094