23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UDDANNELSE: Certificeret Bæredygtighedsleder

Uddannelsen giver dig redskaber til at bringe det bæredygtige byggeri sikkert i mål. Udover sparring og dialog med specialister, som til daglig arbejder med bæredygtighedsledelse, får du gennem teori og praksisnære eksempler, kompetencerne til at sikre optimale rammer for succesfuld projektgennemførelse i praksis.

Den grønne omstilling af byggeriet kræver forandring og kompetente ledere, der kan lede og handle i forhold til bæredygtighed. Bæredygtigt byggeri har udviklet sig til en selvstændig disciplin, som skal implementeres i alle værdikædens led. Ledelse af bæredygtige byggerier kræver et forandret mindset med særlige ledelseskompetencer for at sikre proces- og produktkvalitet, produktivitet og ikke mindst opfyldelse af bæredygtighedsmålene for byggeriet.

På uddannelsen rustes du til at blive frontfiguren for den nye måde at lede, projektere og bygge bæredygtigt på. Du får en forståelse for hvad der kræves ledelsesmæssigt såvel som værktøjsmæssigt, for at indgå i samarbejdsrelationer med de øvrige parter i byggesagen på en overbevisende måde. Du bliver klædt på til at navigere i “bæredygtighedsverdenen”, både hvad angår terminologi, værktøjer og det gode lederskab.

Uddannelsen er en blanding af lige dele teori og praksis, som ruster dig til at lede et bæredygtigt byggeri med succes - og ikke mindst at håndtere de forandringer du vil møde.

Opstart 21.-22. august 2024 i Middelfart

Læs mere

 

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047