23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Conmas på Dansk Liftmesse den 16. - 17. maj

Er du interesseret i lifte og ønsker at se det nyeste inden for branchen? Så bør du deltage Dansk Liftmesse i Slagelse den 16. – 17. maj, hvor du kan møde Conmas. Dansk Liftmesse er et samlingspunkt for branchens førende forhandlere og producenter, hvor man udstiller lifte og fortæller om den nyeste udvikling inden for branchen.

Conmas vil være til stede på messen med vores egen stand, hvor vi præsenterer et udvalg af vores store liftsortiment. Vi vil vise dig vores brede udvalg af LGMG lifte, som består af bomlifte, saxlifte og søjlelifte. Vores bomlifte spænder fra 11 til 40 meter, mens vores saxlifte strækker sig fra 5,6 til 16 meter. Vores søjlelifte rækker fra 6 til 10 meter. Liftenes løftekapaciteter strækker sig fra 200 – 450 kg. Disse kan du høre meget mere om på messen.

 Vi vil også fortælle dig om vores særlige sortiment af bomlifte og saxlifte, som drives af lithiumbatterier. Vores udvalg af lithiumdrevne bomlifte og saxlifte er ideelle til dig, der ønsker en mere bæredygtig og effektiv løsning. Dette kan du også høre meget mere om til messen. Vores eksperter vil være til stede på standen for at svare på dine spørgsmål og vejlede dig nærmere omkring de bedste løsninger til dine behov. Uanset om du er på udkig efter en lift til byggeri, vedligeholdelse eller andre formål, har vi det, du har brug for! Hvis vi, mod al forventning, ikke har det, du efterspørger, så arbejder vi altid på en løsning, for at imødekomme behovet.

 Så sæt nu kryds i kalenderen den 16. – 17. maj og besøg os på Dansk Liftmesse i Slagelse. Vi glæder os til at møde dig og vise dig vores spændende produkter og løsninger!

 Vi ses på messen!

 Dato: 16. – 17. maj 2024
Lokation: ZBC Transport & Logistikskolen
Dalsvinget 18, 4200 Slagelse

Conmas ApS
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33863748
P nummer: 1027819415

Send til en kollega

0.047