23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg os på EL & TEKNIK og oplev en ny generation af LAMEL-LED

Vi løfter også sløret for en helt ny udgave af green:ID lysskinner til Troldtekt- og træbetonlofter samt giver dig mulighed for at deltage i konkurrencen om et sæt LAMEL-LED lys inkl. et akustikpanel

Branchens største fagmesse er godt i gang – kig forbi vores stand C-5158 og se vores nye plug’n play LAMEL-LED løsninger til akustikpaneler og andre spændende NYHEDER. Vi løfter bl.a. også sløret for helt ny udgave af green:ID lysskinner til Troldtekt- og træbetonlofter


Oplev en ny generation af LAMEL-LED

De populære LAMEL-LED for integreret lys i akustikpaneler fås nu i 4 nye varianter.

LAMEL-LED er et nytænkt belysningskoncept, som er specialudviklet af green:ID for belysning i de populære akustikpaneler. LAMEL-LED er designet til diskret integrering i filten mellem lamellerne i akustikpanelerne. Ved montering af LAMEL-LED løftes designet i akustikpanelerne og skaber nyt liv samt en perfekt atmosfære bl.a. i hjemmet, i butiks- og kontorlokaler.

green:ID lancerede første version af LAMEL-LED tilbage i 2022, og konceptet vandt hurtigt indpas på det danske og efterfølgende er interessen for konceptet også vokset på det nordiske marked, og laves i dag også som privat label til større kunder. 


Oplev den nye serie af LAMEL-LED
green:ID har gennem den seneste tid videreudviklet LAMEL-LED konceptet, og på EL & TEKNIK messen i Odense præsenteres netop nu serien som består af: PRO-LED, MODUL-LED, FLEX-LED og CLICK-LED. 

Hver variant skaber unik og integreret design-belysning i akustikpaneler. Afhængig af valg af serie kan man skabe sit eget unikke design, som opfylder de individuelle krav alt efter behov.

Kig forbi vores stand C-5158 og se nyhederne, få en god snak og deltag i konkurrencen om et sæt LAMEL-LED lys inkl. et akustikpanel.

Har du ikke mulighed for at komme forbi messen, så kan du se mere om LAMEL-LED konceptet her

Ecofoss A/S
Mariendalsvej 28, 8800 Viborg
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15150785
P nummer: 1015936637

Kontaktperson

LV

Send til en kollega

0.047